02 / 05 / 2024

bak gayrimenkul Akyapı İnşaatın hangi projelerini kiralayacak

bak gayrimenkul Akyapı İnşaatın hangi projelerini kiralayacak

İstanbul Başakşehir'de hayata geçirdiği konut projeleriyle öne çıkan Akyapı İnşaat 2.el gayrimenkul yönetimi konusunda satış ve kiralama yetkisini Bak Gayrimenkul firmasına verdi.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bakıt Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 606 bin 818 TL sermaye bedeli ile Bakıt Baydaliev tarafından kuruldu.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

Yaşlı Bakım Evleri gayrimenkul sektörünü canlandıracak!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu'nda düzenlenen Yuvarlak Masa toplantısında ‘Yaşlı Bakım Evleri’ tartışıldı. 

ENG Gayrimenkul, sektörde farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunuyor!

Gayrimenkul sektöründe farklı ve tecrübeli bir bakış açısı sunan ENG Gayrimenkul, müşterilerini kısa orta ve uzun vadede mutlu edecek seçenek ve çözümler sunarak sektörde lider olmayı hedefliyor.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik gayrimenkul kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 292 Ada 220 nolu parsel ile ilgili olarak hazırlattığı gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

bak gayrimenkul Akyapı İnşaatın hangi projelerini kiralayacak Haberi

bak gayrimenkul Akyapı İnşaatın hangi projelerini kiralayacak
İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Bahçetepe İstanbul, Medikule, 540/4 parsel, Giriş Kayaşehir, Park Mavera1 , Park Mavera2, Kayaşehir Anacadde Dükkanları , Beyzade Konağı ve Seyran Şehir projelerini hayata geçiren Akyapı İnşaat ürettiği projelerde 2.el gayrimenkul yönetimi konusunda satış ve kiralama yetkisini Bak Gayrimenkul'e...