28 / 08 / 2024

bakan .elik dilovasında

bakan .elik dilovasında

Bakan Faruk Çelik, Dilovası’nda çalışanların iş güvenliğinin tehdit altında olduğunu belirtirken sorunun sadece kirlilik olmadığını da söyledi. Dilovası’nda yapılan denetimde157 işyerinden sadece 2’sinin gerekli önlemleri aldığı ortaya çıktı

Dilovası'nda 357 metrekarelik arsa satışa çıkıyor! İhalesi 6 Aralık'ta! 

Kocaeli Dilovası'nda yer alan 357 metrekarelik arsa satılıyor. Peki Dilovası'ndaki arsanın fiyatı ne kadar?

Arçelik'ten geniş hacimli buzdolaplarında 7.000 Türk Lirası'na varan indirim fırsatı!

Arçelik buzdolabı almak isteyenlere çok özel bir kampanya bir indirim fırsatı sunuyor. Arçelik kasım ayına özel bu kampanya kapsamında 01-16 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik buzdolaplarında yapılan indirim kampanyası detayları...

Baran Çelik kimdir? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Ereğli Demir Çelik Fabrikaları’nda ne iş yapıyor?

Baran Çelik üniversiteyi nerede okudu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer alıyor? Şu an ne iş yapıyor?

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakan Çelik Konstrüksiyon Metal Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Bakan tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki: Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşası devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

Arçelik buzdolaplarında büyük kampanya! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! İşte fiyat listesi...

Arçelik, 16 - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında 74 cm ve üzeri genişlikteki no frost buzdolaplarında 5 bin TL’ye varan indirim uygulayacak. Peki, Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte geniş hacimli Arçelik buzdolaplarının indirimli fiyatları...

Geniş hacimli Arçelik buzdolaplarında 5 bin 500 TL'ye varan indirim! 4 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in haziran ayı kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Beyaz eşyanın sevilen markası, geniş hacimli buzdolaplarında büyük indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te geniş hacimli buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Kocaeli Dilovası'nda 15 bin 188 metrekarelik arsa satılıyor! Fiyatı resmen dudak uçuklattı! 

Kocaeli Dilovası Belediyesi, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Diliskelesi Mahallesi'nde yer lan arsayı satıyor. Peki Dilovası'nda yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Avni Çelik nerelidir? Ne iş yapıyor? Hangi bölümden mezun oldu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkanı Türk iş insanı Avni Çelik kimdir? Avni Çelik ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Avni Çelik hakkında merak edilen tüm detaylar...

Bakan’dan sevindirici haber! Doğal gaz fiyatlarından sonra elektrikte yeni indirim sinyali!

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, doğal gaz ve elektrik fiyatlarındaki indirimler ile ilgili yeni açıklamalarda bulundu. Bakan, mart ayında yeni indirimlerin sinyalini verirken, bu indirimlerin meskenlere yansıyıp yansımayacağı merak ediliyor.

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

bakan .elik dilovasında Haberi

bakan .elik dilovasında

Dilovası'nda bulunan işyerlerinin yüzde 99’u denetime uymadığını söyleyen Çalışma Bakanlığı yaptırım uygulamak için TBMM’de bekleyen İş Sağlığı ve Güvenliği Yasa Tasarısı’nı bekliyor. 


Dilovası’nda yaşanan çevresel kirliliğin gösteren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in verdiği bilgiye göre Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Alan Esaslı Projelendirilmiş Denetim programı kapsamında 192 işyeri programına alındı. 


192 işyerinden gayrifaal, kapalı, adres değişikliği gibi sebepler dışındaki 157 işyerinde iş sağlığı ve güvenliği yönünden teftiş yapıldı. 140 işyerinde 2012 yılı ocak ayı içerisinde ikinci kez teftiş gerçekleştirildi. 


Dilovası'nın eksikleri


Çelik, bölgede 2011 yılında yapılan ilk teftiş sonucunda toplam 3 bin 311 noksan husus tespit edildiğini belirttirken, eksikleri şu şekilde sıraladı:


Risk değerlendirmesi, kimyasal madde kullanımı ve depolanması

Patlayıcı ortam sınıflandırma ve patlamadan korunma dokümanı

İş ekipmanları ve makine emniyeti

Basınçlı ekipmanlar

Çalışanların sağlık gözetimi ve...