03 / 05 / 2024

bakan fikri ışık

bakan fikri ışık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde Anadolu'da kurulan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerini anlattı. Bakan Işık, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirtti.

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Bakan Yanık’tan müjde! Yüzde 50 zamlı verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, o ödemelerin yüzde 50 zamlı olarak verileceğini açıkladı. İşte detaylar!

Bakan Yanık: Depremzede vatandaşlar için 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların kullanımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 1 milyar 851 milyon gönderdiklerini açıkladı.

Son dakika! Bakan Yanık duyurdu! O ödemelere yüzde 50 zam geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehir içi toplu taşıma yapan esnafa sevindirici haberi duyurdu. Ödemelere yüzde 50 zam yaptıklarını ilan ederek yönetmelik ile alakalı bilgiler verdi. 

Gaziantep Nurdağı'nda depremzedeler köy evlerine yerleşti! Bakan Kurum köy evlerinin videosunu paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı ilçesinde inşası tamamlanan ve depremzedelerin yerleştiği köy evlerinin fotoğraflarını paylaştı. Bakan Kurum, konu ile ilgili açıklamada da bulundu. İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Aile Bakanı Yanık’tan zamlı yardım müjdesi! 15 bin TL hesaplara yatacak! Tek tek açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan ödemelere bu yıl itibariyle zam geldi. İhtiyaç sahiplerine destek için ödenen sosyal yardımların güncel miktarları sorgulanıyor. Öte yandan, Bakan Derya Yanık, ödemelerin güncel zamlı şekilde hesaplara yatacağının duyurdu. İşte, aile destek ödemesi için

Aile Bakanlığı’ndan şok zam! Bakan Yanık müjdeyi az önce verdi! Paranızı hemen alabilirsiniz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yardım ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, “Sosyal yardım programlarımızın aylık ödemelerini artışlı bir şekilde hak sahiplerimizin hesaplarına yatıracağız” ifadelerini kullandı.

Aile Bakanı Yanık'tan personel alımı ve yardım müjdesi! Kimse beklemiyordu! Bakan Yanık peş peşe açıkladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şubat ayı sonunda kamu kurumlarına 2 bin 323 engellinin memur olarak atanacağını ve aynı zamanda engelli vatandaşların EKPSS ücretlerinin karşılanacağı müjdesini verdi.

Bakan Yanık'tan son dakika müjdesi! Öğrenciler için 750 TL'ye varan destek resmen başladı! Hemen başvurun!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal yardım alan ailelerin farklı ilde ilköğrenim, ortaöğrenim ve yükseköğrenim eğitimi gören çocuklarına yapılacak destek ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Tamı tamına 366.6 milyon TL hesaplara yattı! Bakan Yanık resmen açıkladı! SED ödemesinde son dakika!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, tamı tamına 366.6 milyon liranın hesaplara yattığını duyurdu. SED ödemesinde son dakika! İşte ayrıntılar...

bakan fikri ışık Haberi

bakan fikri ışık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, son dönemde kurulan Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) 7 bin 500, Çankırı Orta Organize Sanayi Bölgesinde ise 3 bin olmak üzere toplamda 10 bin 500 kişiye istihdam sağlanacağını bildirdi.


Işık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, OSB sayısını arttırmayı amaçladıklarını belirterek, bunu yaparken bazı alanlarda da özel sanayi bölgeleri kurulacağını ifade etti. 4. Sanayi Devrimi'ni arkadan takip etmek değil, ülke olarak bunun aktörü olmak istediklerini dile getiren Işık, bu kapsamda hazırlıklara başlandığını kaydetti.


Mayıs ayı başında Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde 1 milyon 456 bin 847 metrekarelik alana "Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi" kurulduğunu anlatan Işık, "Tüzel kişilik kazanan tekstil i̇htisas organize sanayi bölgemizin kurucu ortaklarını, Diyarbakır Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yüzde 40...