10 / 05 / 2024

bakanlık satılık arazi

bakanlık satılık arazi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 40 ildeki 499 arsayı yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satıyor. 164 bin 430 TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! Hemen bu tarihlere bakın! 

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

Kütahya'da 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor! Hem KDV, hem emlak vergisi ödemesi yok!

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ve arazi 8 taksit fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den ve 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf olan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın!

Kocaeli’de 320 konut yüzde 40 peşinat ve 60 ay vade imkanıyla satılıyor! Bakanlık güvenceli konutları kaçırmayın...

Zonguldak'ta 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi fırsatı!

Zonguldak ili, Çarcuma ilçesinde yer alan 10 adet tarla, bahçe, çalılık, meşelik ve arazi 124 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Belediye taşınmazlarından borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı TBMM'de!

2010-2021 yılları arasında belediyelere ait taşınmazlardan borçlarına karşılık Bakanlıkça satın alınanların sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Buca'da 'İmar barışı' fırsatçıları ormanlık araziyi satılığa çıkardı!

İzmir'in Buca Kırıklar’da 50 dönümlük arazi üzerine kurulmuş, içerisinde villa ve çiftlik evinin de olduğu 13 yapı yıkıldı. Havadan ve karadan görüntülerle tespit edilen kaçak yapıların yıkımında, bir fırsatçının hazine arazisinde yer alan ormanlık alana “satılık” ilanı koyması tepki çekti.

ÖİB'den Ankara'da 10 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Yenimahalle İlçesi, Akköprü Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı. Gayrimenkul, “satış” yöntemi ile özelleştirilecek. 

ÖİB'den 8 ilde satılık 46 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 8 ildeki satılık 46 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriliyor..

Lake View Resort Sapanca satılık villa!

Sapanca Lake View Resort projesi İstanbul Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. Proje 21 adet villadan meydana geliyor. Lake View Resort Sapanca satılık villa tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

ÖİB'den 3 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Diyarbakır, Ankara ve Karaman'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 2 Eylül tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Beykoz Riva'da 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satışta!

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor.

Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık!

Konumuna göre Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika kadar uzaklıkta yer alan proje toplam 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. Sancaktepe Resim İstanbul Orman satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

ADÜAŞ'tan Bursa'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'ye bağlı Çekirge'de bulunan gayrimenkulleri 3 milyon TL'ye satış yöntemiyle özelleştirecek.

bakanlık satılık arazi Haberi

bakanlık satılık arazi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından arsa alacaklara büyük müjde geldi. Bakanlık tarafından 40 ildeki 499 arsa yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satışa sunuluyor. 

Satışa sunulan arsalar; Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van ve Zonguldak illerinde yer alıyor. 

Peki Bakanlık tarafından satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? İşte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 40 ilde yapılacak arsa satışına ilişkin tüm detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 40 ildeki 499 arsa satışı için açık artırma gerçekleştirecek. Açık artırmalar 21 ve 21 Eylül 2022...