28 / 04 / 2024

bakım-onarım paraları

bakım-onarım paraları

Kiracıları ilgilendiren karar, Ankara'nın Eryaman semtindeki Kaçkar Sitesi'nde oturan Önder Gökçekaya adlı vatandaşın site yönetimi aleyhine açtığı davadan çıktı.

Evde bakım maaşına ne kadar zam geldi 2024? Hesaplara yatacak rakam resmen açıklandı: Şimdi bakın!

'2024 zammıyla evde bakım maaşı ne kadar oldu?, Zamlı evde bakım paraları yattı mı?' sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. İşte yeni zamlı maaş rakamları ve tüm merak edilenler...

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi kuruldu!

Mfyy Yapı İnşaat Bakım Onarım Limited Şirketi Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak! 

Pek çok kişinin geçimine katkı sağlayan evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 evde bakım maaşı zamları tek tek hesaplandı. İşte hesaplara yatırılacak olan o paralar...

Evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı az önce hesaplandı! İşte hesaplara yatırılacak o paralar!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan sosyal yardım ödemelerinin 2024 yılının Ocak ayında hangi oranda artacağı ile ilgili hesaplamalar yapılıyor. Peki Ocak 2024 evde bakım paralarına ne kadar zam gelecek?

Ekim 2023 evde bakım maaşında son dakika! Paralar hesaplara yatırılacak!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Ekim 2023 evde bakım maaşı ile ilgili olarak verilen detaylara göre, maaşların hesaplara yatırılacağı tarih verildi.

Evde bakım maaşı ödemelerinde son dakika! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor! Hemen kontrol edin!

Evde bakım maaşı ödemelerindeki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Peki Ağustos 2023 evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı?

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat! Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek! Mutlaka alın!

Hesaplarına evde bakım parası yatırılanlar dikkat... Paralar bu tarihte peş peşe ödenecek... Mutlaka alın...

Ağustos 2023 evde bakım maaşlarında son dakika! Paralar hesaplara yatırıldı mı? Acil bakın!

Ağustos 2023 evde bakım maaşlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki paralar hesaplara yatırıldı mı? Acil bakın...

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Duemsa Çelik Gemi Bakım Onarım Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Salih Dugan tafaından kuruldu.

Evde bakım maaşı Temmuz 2023 ödemeleri hesaplara peş peşe yatırılıyor! Verilen bu paraları mutlaka alın!

Milyonlarca kişinin adeta dört gözle beklediği asgari ücret zammının açıklanmasından sonra gözler Temmuz 2023 evde bakım maaşı zammına çevrilmişti. TÜİK tarafından resmen açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da netleşmiş oldu.

Evde bakım maaşları yattı mı? İşte yanıtı

Evde bakım paraları hesaplara yatacak mı? Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladıklarını duyurdu.

Aile Bakanlığından müjde! 4 bin 336 lira Evde bakım paraları hesaplara yattı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, evde bakım maaşlarının hesaplara aktarıldığını duyurdu. İşte detaylar...

Evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yattı! Evde bakım maaşı almak için aranan şartlar neler? Nereye başvurulur?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, Mart ayı için evde bakım paraları hesaplara yatırıldı. Peki kimler evde bakım maaşı alabilir? Nereye müracaat yapılır? 

bakım-onarım paraları Haberi

bakım-onarım paraları

Ankara'da bir sitede yönetim onarım için ev sahibiyle birlikte kiracıya da fatura çıkarınca açılan davada mahkeme ret kararı verdi.


Ankara Batı Adliyesi 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nden kiracıları rahatlatan bir karar çıktı. Mahkeme, bir site yönetiminin bakım ve onarım giderini kiracıdan istemesini, Kat Mülkiyeti Kanunu'na aykırı buldu.

Kiracıları ilgilendiren karar, Ankara'nın Eryaman semtindeki Kaçkar Sitesi'nde oturan Önder Gökçekaya adlı vatandaşın site yönetimi aleyhine açtığı davadan çıktı.

Gökçekaya, site yönetiminin 25 Ocak'ta aldığı kararla siteye "demir kapı yapılması, giriş bariyeri, çıkış kapanı, sulama, bakım ve temizlik için işçi çalıştırılması" gibi masraflara kiracı olduğu için 50 TL, ev sahibinden de 50 TL olmak üzere toplam 100 TL alınması kararı verdiğini belirterek, bunun hukuka aykırı olduğu gerekçesiyle konuyu yargıya taşıdı.

KİRACIYI HAKLI BULDU

Mahkeme Hâkimi Saffettin Aldemir ise...