03 / 05 / 2024

bakırköy bağcılar metrosu

bakırköy bağcılar metrosu

Kentsel Dönüşüm ile birlikte yeni yaşam alanlarıyla sosyal ve kültürel tesislerin hizmete sunulduğu Bağcılar’da 3’üncü metro hattı heyecanı yaşanıyor. Bağcılar ile Bakırköy sahil arasında ulaşım 13,5 dakikaya inmiş olacak.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi imar planı askıda!

Bakırköy - Bağcılar ilçeleri, İDO - Kirazlı Metro Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar'da 15.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ili, Bağcılar ilçesi, Mahmutbey köyü, Aktopraklık mevkiinde bulunan arsayı 15 milyon 933 bin TL'ye satıyor...

Bağcılar'da 23.8 milyon TL'ye icradan satılık 6 arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bağcılar'da bulunan 6 adet arsayı 23 milyon 824 bin 750 TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 3 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatı hızlandı!

9 kilometre uzunluğa sahip olacak Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun yapımında çalışmalar hızlandı. 8 istasyondan meydana gelecek proje ile Bakırköy ile Kirazlı arası 13,5 dakikaya düşecek.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Gayrettepe-Bağcılar Metrosu bu yıl açılıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gayrettepe-Bağcılar Metrosu'nun bu yıl hizmete açılacağı bilgisini verdi. Aydın, ''Yapımı hızla devam ediyor ve artık sonlara doğru geliniyor'' açıklamasında bulundu.

bakırköy bağcılar metrosu Haberi

bakırköy bağcılar metrosu

2017 yılında açılması hedeflenen Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının inşaatı hızla devam ederken,  Bakırköy (İDO)- Kirazlı Metro Hattının ihalesi yapıldı. Hattın, 2018 yılının 6’ıncı ayında hizmete girmesiyle Bağcılar ile Bakırköy demir ağlarla birbirine bağlanacak. 


Yurt içi ve yurt dışı ulaşım aksları üzerinde bulunan Bağcılar, yeni metro hatlarının tamamlanmasıyla kentin tüm ulaşım ağlarına entegre olacak. 


Bağcılar, 2018 yılı Haziran ayında inşaatı tamamlanarak hizmete alınması planlanan 9 kilometre uzunluğundaki Kirazlı -Bakırköy (İDO) Metro Hattı ile de Bakırköy sahiline bağlanacak. Kirazlı - Başakşehir metro hattının devamı olarak planlanan hat 2018 yılının Haziran ayında hizmete sunulduğunda Bağcılar ile Bakırköy sahil arasında ulaşım 13,5 dakikaya inmiş olacak.


“9 İSTASYONDAN OLUŞACAK”

Kirazlı- Bakırköy (İDO) Metro Hattı Kirazlı, Molla Gürani,  Yıldıztepe, İlkyuva, Haznedar, İncirli, Zuhuratbaba, Özgürlük Meydanı ve Bakırköy (İDO) istasyonlarında hizmet...