17 / 07 / 2024

Bakırköy Zeytinburnu Bina

Bakırköy Zeytinburnu Bina

T.C. Bakırköy 7. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili Zeytinburnu ilçesi Sümer mahallesinde bulunan binayı 997 bin 792 TL'den satışa çıkardı. Satış, 25 Mayıs 2012 Cuma günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı konut yatırımının gözdesi oldu!

İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı

Sıfır konutta en yüksek fiyat artışı Üsküdar ve Bakırköy'de!

TSKB Gayrimenkul'ün raporuna göre, İstanbul'da son bir yılda markalı sıfır konutlarda en yüksek değer artışı yaklaşık yüzde 33 ile Üsküdar'da görülürken, Bakırköy'de ortalama yüzde 32, Ataşehir ve Zeytinburnu'nda ise yüzde 25 artış yaşandı.

Bakırköy'de icradan 10.2 milyon TL'ye satılık bina!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul Bakırköy'deki binayı satışa çıkardı. 2 katlı betonarme olan taşınmazın satış bedeli 10 milyon 2 bin 414 TL olarak belirlendi.

Bakırköy Zeytinburnu Bina Haberi

Bakırköy Zeytinburnu Bina
Verilen ilan şöyle;


T.C BAKIRKÖY 7. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU2011/5 Satış

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Taşınmazın;

Tapu Kaydı : İstanbul ili, Zeytinbumu ilçesi, sümer mahallesi/köyü, 405/1 pafta,

2205 ada, 15 parsel, 142 m2, Arazi

Özellikleri : Taşınmaz Sümer Mahallesi, 30/3 Sokak, Özsarıoğlu-Karakaya

Apart-Mam No. 16-18 Z. Burnu Adresindedir. 1 bodum kat+1 zemin kat+1 ara kat+ 4 adet normal kat ve çatı arası piyesinden müteşekkildir. Bodrum katta kömürlük ve sığınak, zemin katta 2 adet dükkan, ara katta tek daire, 1,2 ve 3 normal katlarda 3 er daire, 4. Normal katta 2 şer daire, son katında ise tek daire olan B.A.K. bir yapı bulunmaktadır.

BODRUM KAT : Bodrum katm bir kısmının kömürlük, bir kısmının da sığınak olarak kullanıldığı, tabanı paledyen, duvarları kireç badanalı, tahminen 140 metrekare...