18 / 05 / 2024

bakırköyde çöken bina nerede

bakırköyde çöken bina nerede

İstanbul Bakırköy'de bir binanın zemini çöktü. Enkaz altında işçilerin olduğu öğrenildi. Temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

Bakırköy'de 100 bina dönüşecek! 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy’deki riskli binaya kafes tipi güçlendirme!

1999 depreminin ardundan ‘yüksek riskli, orta hasarlı’ tespiti yapılan Bakırköy’deki bu binayı sahipleri terk etmek yerine, dış cephesini demir kafese alarak ‘güçlendirme’ yaptı. Uzmanlar ise bina daha da riskli oluşturuyor.

Bakırköy'de icradan 10.2 milyon TL'ye satılık bina!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul Bakırköy'deki binayı satışa çıkardı. 2 katlı betonarme olan taşınmazın satış bedeli 10 milyon 2 bin 414 TL olarak belirlendi.

Bakırköy City 2 projesi Haziran'da satışta!

Beyaz İnşaat'ın Bakırköyde hayata geçirdiği Bakırköy City 2 Haziran'da satışa çıkıyor. Bakırköy City 2'nin 2018 yılında sahiplerine teslim edilmesi tamamlanıyor.

Bakırköy'de bina çöktü!

İstanbul Bakırköy'de bir binanın zemini çöktü. Enkaz altında işçilerin olduğu öğrenildi. Temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı.

Halk GYO Bakırköy Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde bulunan İstanbul merkezli "Bakırköy Bina"nın 2015 yıl sonu değer tespit raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.İşte rapor...

Bakırköy'de istinat duvarı çöktü!

İstanbul’da gece saatlerinde etkisini arttırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Bakırköy’de istinat duvarı çöktü. Çöken duvar altındaki bulunan otoparkın çatısına devrilerek 5 otomobilin zarar görmesine neden oldu.

Bakırköy Taş Mektep kültür merkezi olacak!

103 yıldır Bakırköylülere eğitim veren Taş Mektep’in kaderi belli oldu. Tadilatı 6 ay önce biten bina için “İlkokul olamaz” raporu verilirken Milli Eğitim Müdürü, “Binayı kültür merkezi yapıyoruz” dedi. Fakat mahalleli okulunu geri istiyor.

Deloitte ofisi mimar Gürhan Bakırküre tarafından tasarlandı!

Maslak’ta yer alan, 12 bin 500 metrekare toplam ofis alanına konumlanacak bina ofis tasarımı alanında uzman mimar Gürhan Bakırküre tarafından proje ve uygulama olarak toplam 6 ayda tamamlandı.

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi inşaatı tamamlanamıyor!

Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 2008 yılında başlayan yeni bina inşaatı bir türlü tamamlanamadı.2011'in sonunda bitirilmesi planlanan 350 yataklı binanın 20 ay önce açılması gerekiyordu...

bakırköyde çöken bina nerede Haberi

bakırköyde çöken bina nerede

İstanbul Bakırköy'de bir binanın zemini çöktü. Enkaz altında işçilerin olduğu öğrenildi.


Bakırköy Abidin Dino Sokak'ta bir inşaatın temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte 2 işçi toprak altında kaldı. Bir işçi kendi imkanlarıyla çıkarken itfaiye ekiplerinin diğer işçiyi kurtarma çalışması sürüyor.


Sabah




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bakırköy Yeşilköy'de bir inşaatın temelinde 2 işçi istinat duvarı çalışması yaparken saat 09.30 sıralarında toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan 1 işçi 1,5 saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.



İşçilerden biri son anda toprak altında kalmaktan kurtulurken, diğer işçi Ali Aka ise beline kadar toprağın altında kaldı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonucunda işçi kurtarıldı. İnşaatın...