06 / 05 / 2024

bakıröy vezüv konakları

bakıröy vezüv konakları

Bakırköy Vezüv Konakları 'nda fiyatlar 550 bin liradan başlıyor, teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek olan projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Bakır fiyatları, Fed beklentisi ile yükseldi

Endüstriyel emtialar, Fed'in faiz artırımlarının sona ereceğine dair yükselen iyimserlikten faydalanırken bakır temmuz ayından bu yana en büyük haftalık kazancını gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun 26 TL seviyelerine kadar gerilemesi ile bakır ve demir hurda fiyatları düşmeye başladı. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. Peki Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Bugün yüzde 1,24 yükselişe geçen bakır fiyatları son zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile hurda bakır fiyatlarına da zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 23 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam! Fiyatlar tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatı ne kadar oldu?

ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile dolar/TL kuru yükselişe geçti. Dolardaki bu  hareketlilik piyasalar yansımaya başladı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları 3 haftanın zirvesine çıkarken demir cevheri vadeli fiyatları Temmuzda en altın çağını yaşadı. Bu gelişmeler hurda fiyatlarını etkiledi ve hurdaya büyük zam geldi.  Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyatları

Her geçen gün yeni zam haberleri gelmeye devam ediyor. Bir zam haberi de bugün hurdadan geldi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 13 Temmuz 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen fırladı! 14 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Bakır fiyatları, Çin'in 10 ay sonra ilk kez faiz oranlarını düşürmesi ile yükselişe geçti. Bu durum bakır hurda fiyatlarını da yansıdı ve hurdaya büyük zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Haziran 202, hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

bakıröy vezüv konakları Haberi

bakıröy vezüv konakları

Bakırköy Yenimahalle'de inşa edilen Vezüv Konakları Dimar Yapı imzası taşıyor. 84 konutun yer aldığı proje 4 blok halinde yükseliyor.


Bakırköy Vezüv Konakları 'nda 2+1, 3+1 ve 3+2 konut tipleri bulunuyor. Projeden yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Vezüv Konakları 'nda yer alan 2+1 daireler 106 metrekare, 3+1 daireler 145 metrekare, 3+2 daireler ise 291 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.



Vezüv Konakları 'nda;

2 oda 1 salon daireler 550 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 990 bin liradan,

3 oda 2 salon daireler ise 1 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin anahtar teslimleri Haziran 2014'te gerçekleşecek.


Vezüv Evleri; E-5 Otoyolu'na 3 kilometre, Bakırköy sahiline 363 metre, Marmara Forum'a 1.5 kilometre,  Bakırköy İDO iskelesine 1,5 kilometre, Marmaray Tüp Geçiti’ne 3 kilometre mesafede bulunuyor.


0...