04 / 05 / 2024

Balık Pazarı özgün kimliğine kavuşuyor

Balık Pazarı özgün kimliğine kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemliklilerin buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’na uygulanacak kentsel tasarım projesinin startını verdi. Başkan Altepe, “Burada ahşap kentsel tasarım projesi uygulayacağız" dedi.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

10 Aralık Pazar dolar/TL ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Cuma günü dolar/TL kuru 29 TL ile rekor kırdı. Milyonlarca yatırımcı hafta sonunu ikinci gününde de dolar kurunu yakından takip ediyor. Peki 10 Aralık Pazar dolar ne kadar oldu? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Balık severler tezgah başına! İndirime girdi, kilo kilo alın

Artan enflasyon balık tezgahını da vurdu. Yüksek fiyatlara balık tüketmek isteyenler indirim kovalıyor. Son olarak Migros ve CarrefourSA'da deniz ürünleri indirime girdi. İşte tüm detaylar...

Deniz suyu sıcaklığı balıkçılığı olumsuz etkiledi! Balık popülasyonu azaldı!

Deniz suyu sıcaklığı balık avcılığını vurdu. Bu durum, balık avcılığını zorlaştırıyor ve balık stoklarının düşmesine sebep oluyor. Sıcaklıkların düşmesi ile beraber hamsinin de artması bekleniyor.

Türkiye, tarım ve balık üretiminde Doğu Avrupa’nın lideri olacak!

OECD ve FAO, tarımsal emtia ve su ürünleri piyasalarının 10 senelik beklentilerine yönelik değerlendirmeleri kapsayan “Tarımsal Görünüm 2023-2032” adlı raporunu kamuoyuyla paylaştı. Rapora göre, Türkiye, tarım ve balık üretiminde öncü ülke olacak.

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 4 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Ankara Balık Hali'nde çılgın ucuzluk! Levrek, hamsi, palamut, lüfer fiyatı açıklandı! İşte 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık halinde çılgın ucuzluk! Hamsi, karides, levrek! Ankara Balık Hali 23 Aralık 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 23 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hali'nde balık fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık fiyat listesi...

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 11 Aralık Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

11 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? Bugün 18, 22 ayar bilezik fiyatı ne kadar? şeklinde soruların yanıtları araştırılıyor. İşte 11 Aralık Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 4 Aralık Pazar 18, 22 ayar bilezik kaç TL?

4 Aralık 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını ne kadar? bugün 18, 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 4 Aralık Pazar 18, 22 ayar bilezik fiyatı!

Balık Pazarı özgün kimliğine kavuşuyor Haberi

Balık Pazarı özgün kimliğine kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’na uygulanacak kentsel tasarım projesinin startını verdi.


Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesinde uygulamaya geçildi. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyon çatının söküm işlemlerine başlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de beraberindeki Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile birlikte Balık Pazarı’nda incelemelerde bulundu. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba çelik imalatlarıyla soğuk bir görüntüye sahip olan Balık Pazarı’nın yenilenmesinin, bölge halkının en önemli isteklerinden biri olduğunu söyledi. Gemlik’in en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın konforlu bir yapıya kavuşması için çalışmalara başladıklarını dile getiren Başkan Altepe, “Mevcut çelik yapının söküm işlemleri yapılıyor. Daha...