01 / 05 / 2024

Balıkesir 2019 yatırım

Balıkesir 2019 yatırım

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir için hazırladığı 4 hedefi anlattı. Yılmaz, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

2019'da en çok yatırım konut ve ulaştırmaya yapıldı!

Özel sektör ve kamunun 2019 yatırım karnesi yayınlandı. Buna göre; Toplam yatırımlarda en büyük pay yüzde 29.21 ile ulaştırmaya ait. Bunu yüzde 25.86 ile konut izliyor.

Konutta yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti!

2019'dan beri stok sorunu yaşayan konut sektörü, kamu bankalarının geçen haziranda başlattığı düşük faizli kredi paketleriyle nefes aldı. Konut talebinde yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Akfen Holding'ten gayrimenkule ve şehir hastanelerine 6.8 milyar TL yatırım!

Akfen Holding, her şeye rağmen “yatırıma devam” eden gruplardan. 2021 sonuna dek 8 milyar TL'lik bir yatırım planlanıyor. Holding, 2018 ve 2019'da enerji, gayrimenkul, maden, turizm ve şehir hastanelerine 6,8 milyar TL yatırım yaptı...

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

İnşaat sektörü doğru yatırım aracı olacak!

Simon-Kucher&Partners Direktörü Cem Balıkçıoğlu, normalleşme süreci ve sonrasına ilişkin, "Teknoloji olan ülkeler de elektronik ara malı ithalinin yükseleceğini öngörebiliriz. Benzer şekilde bir çok alt sektörü ile istihdam yaratabilecek inşaat sektörü de bazı ülkeler için doğru yatırım olacak" dedi

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım 2019 faaliyet raporu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırım İnşaat, 1 Ocak 2019 - 31 Aralık 2019 dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

4 yılda teşvik belgeli yatırım verileri mecliste!

2015-2019 yılları arasında teşvik belgeli yatırım verileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş 2019 finansal raporu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş, 31 Aralık 2019 yılı dönemine ait finansal tablolar denetçi raporunu yayımladı...

Balıkesir 2019 yatırım Haberi

Balıkesir 2019 yatırım

AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir için 4 hedef belirlediklerini kaydetti. Yılmaz, bunların da ülke ve dünya çapında yükselen, gelişen, herkesi kapsayan, yerel ve milli değerlere sahip çıkan Marka Kent Balıkesir olduğunu kaydetti.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yılmaz “Bu hedefleri gerçekleştirmek için 10 stratejimiz ile 10 yıldızlı Balıkesir Projemiz hazır” diye konuştu. Yılmaz, hedeflerini de “Balıkesir’e doğrudan 6.5 milyar TL’lik yatırım çekmek ve toplam 108 bin kişilik istihdam sağlanması  olduğunu söyledi.

Yücel Yılmaz, projeleri hazırlarken Balıkesir’in tarihsel birikimlerini, coğrafyasını, insan kaynağını dikkate alıp 25 kişilik bir ekiple; 13 bini aşkın yüz yüze görüşme metodu, anket çalışmaları; esnaf, sivil toplum  kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlarla bin 500’ün üzerine mülakat; başta akademisyenler olmak üzere onlarca grup çalışması yapıldığını kaydetti.

Balıkesir’in...