05 / 05 / 2024

Balıkesir Kalem Deresi son durum

Balıkesir Kalem Deresi son durum

Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği 'Kalem Deresi' projesi hayata geçiriliyor.

Balıkesir'e 175 milyon liralık 31 tesis!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

Avlu Balıkesir Mayıs'ta açılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi kapsamında yapımı tamamlanan ve mayıs ayında açılması planlanan ‘Avlu Balıkesir’in lansman ile proje tanıtımı yapıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Balıkesir Sındırgı'da Kalem Deresi projesinin temeli atıldı!

Balıkesir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği 'Kalem Deresi' projesi hayata geçiriliyor.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı açıldı!

Balıkesir’i ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 543 milyon TL değerindeki tesislerin temel atma ve açılış programına katıldı.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Alanı 29 Ekim'de açılacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un öncülüğünde hazırlanan "10'un farkı 10'un yıldızı" projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nın 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Balıkesir Çay Deresi'nin 1. etabı Ekim'de tamam!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı birinci oturumu Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un başkanlığında Salih Tozan Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Türkiye'nin ilk Çocuk Merkezi, Balıkesir'e kurulacak!

Hayata geçirdiği projelerle gündeme gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Çay Deresi Rekreasyonu ve Türkiye’nin ilk Çocuk Merkezi’ni hayata geçiriyor. 240 bin metrekare alanı içine alacak proje, şehri tam bir metropol yapacak.

Balıkesir Fuar ve Kongre Merkezi’nin temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çay Deresi Projesi içinde yer alan 11 bin 500 metrekare alana kurulacak Fuar ve Kongre Merkezi’nin temelini attı. Uğur, tesisin 2016’nın Temmuz ayında tamamlanacağını açıkladı

Balıkesir Uluslararası Kongre Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı'ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Burada faaliyete girecek olan Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi'nin inşaatı yükselmeye başladı.

Balıkesir Karınca Deresi köprü yapımı devam ediyor!

Balıkesir’in Burhaniye İlçesi Karınca Deresi köprü yapımı ön germeli kirişlerin konulması ile devam ediyor. 2,15 cm genişliğinde tretuvarlı olacak olan köprü, özellikle yayalar için büyük bir kolaylık sağlayacak.

Balıkesir Kalem Deresi son durum Haberi

Balıkesir Kalem Deresi son durum


Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'ın büyük önem verdiği 'Kalem Deresi' projesi hayata geçiriliyor. Sındırgı ile  Kocakonak mahallelerini birbirinden ayıran Kalem Deresi Rekreasyon projesi DSİ bölge müdürlüğünce geçtiğimiz aylarda ihale edilmiş, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'nun katılımı ile Balıkesir'de temel atma töreni gerçekleşmişti. Yer teslimi ile birlikte müteahhit firma çalışmalarına başladı. 1100 metre uzunluğunda yaklaşık 4milyon liralık projenin yaklaşık 2 aylık bir süreçte ıslah çalışmalarının tamamlanması hedefleniyor. 


Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Müteahhit firma yetkilileri, Kentsel Tasarım Müdürü Himmet Taşlıoğlu ve METEM müdürü Tuncay Öztürk ile birlikte seçim vaatleri arasında yer alan ve vizyon projelerinden biri olan Kalemderesi Rekreasyon çalışmalarını yerinde inceleyerek " Söz verdiğimiz gibi birçok projeyi hayata geçirdik ve çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Önceki dönemimizde...