02 / 05 / 2024

balıkesir yatırım 2015

balıkesir yatırım 2015

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

18 yılda Balıkesir için yatırım programına alınan projeler mecliste!

2002-2020 yılları arasında Balıkesir için yatırım programına alınan projeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ağaoğlu 2019’u enerji yatırımıyla kapatıyor!

Ağaoğlu Enerji Grubu, 125 MW Kurulu güce ve yaklaşık 850 milyon liralık yatırım değerine sahip olan 125 MW’lık Balıkesir RES projesinin ilk fazı devreye girdi. Yatırımın 2020 yılında tamamlanması planlanıyor.

Naci Ağbal: 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacak!

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'ne ilişkin basını bilgilendirme toplantısında; 2020 yılında ulaştırmadan imalat sanayisine, sağlıktan eğitime kadar 88,5 milyar liralık kamu yatırımı yapılacağının bilgisini verdi...

Kale'den Balıkesir’e 35 milyon liralık fabrika yatırımı!

Kale Grubu bünyesinde bulunan Kalekim, Balıkesir’e yani fabrika yatırımı yaptı. Firma, 35 milyon lira yatırımla 7’nci fabrikasını kurdu.

Balıkesir'e 15 yılda 954 milyon liralık sağlık yatırımı yapıldı!

Sağlık yatırımları ve bölge projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Hasan Demiraslan, “Sağlık yatırımlarıyla tüm ilçeler şantiyeye döndü” diye konuştu. Demiraslan, son 15 yılda Balıkesir’e 954 milyon liralık yatırım yapıldığını belirtti.

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir'e 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur "Balıkesir 1,5 yılda 2 milyar TL'lik yatırım çekti" dedi. Uğur konuşmasına "Bu yatırımlara karşın Balıkesir'i cazibe merkezi ve yaşanır bir kent haline getirmek için vizyon projeleri hayata geçirdik" diye ekledi.

Balıkesir Sındırgı'ya 16 milyonluk yatırım yapılıyor!

Balıkesir Sındırgı'da yer altına 16 milyonluk yatırım yapılıyor. Önceki aylarda ihalesi gerçekleştirilen projenin saha çalışmaları başladı.

Esas Holding'den, Balıkesir'e 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor "dedi.

balıkesir yatırım 2015 Haberi

balıkesir yatırım 2015
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'daki gayrımenkul fuarı MIPIM'da görüşmelerin son derece verimli geçtiğini, kenti MIPIM'den dünyaya açtıklarını bildirdi. Edip Uğur, "MIPIM, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı. Bu fuara büyük yatırımcılar, fonlar iştirak ediyor. 62 projemiz var, bunların hepsini özel katalog ve CD'lerle gelen yatırımcılara tanıttık. İnanıyorum ki büyük yatırımcıları Balıkesir'e çekeceğiz"...