06 / 05 / 2024

Balıkesir yatrımları

Balıkesir yatrımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 31 tesisin temel atma törenine katıldı.

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Balıkesir’e 142 konutluk müjde!

Yeni yatırımlar için hazırlıklarını tamamlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Projesi’nin ihalesini 9 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesiyle 346 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 konutluk yeni proje inşa edecek.

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için düğmeye bastı! Balıkesir'e yüzlerce ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için tarihi açıkladı. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ şimdi de Balıkesir projesi için start verdi! Balıkesir'in o ilçesine tam 625 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir projesi için start verdi. İşte TOKİ'nin Balıkesir projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir yatrımları Haberi

Balıkesir yatrımları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Balıkesir'de Çay Deresi Rekreasyon Alanı'nda düzenlenen 175 milyon lira değerindeki 31 adet tesisin toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Milletvekilleri Kasım Bostan, Mahmut Poyrazlı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende Bakanlığın yatırımları film eşliğinde tanıtıldı.


Bakan Eroğlu'na Balıkesir'e yaptığı yatırımlar için teşekkür eden Başkan Uğur, "Kısa süre içinde açacağımız Çay Deresi'nde tekneler yüzecek, rekreasyon alanları, ticari alanlar Balıkesir'e ayrı bir değer katacak" dedi.


"KENTE 109 MÜJDE VERDİK"


Balıkesir'e yatırım yapmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Eroğlu, "Şimdiye kadar Balıkesir'e 106 müjde verdik. Bunların toplam bedeli 1 milyar 250 milyon lira. Bugün de 223 milyon liralık 29 müjde getirdik. Heybemiz dolu geldik. Topladığımız...