06 / 05 / 2024

Balıkesir yol yenileme çalışmaları

Balıkesir yol yenileme çalışmaları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Balıkesir'de mahalleliler köprüsünü istiyor!

Balıkesir'de bir mahalleye giden yol üzerindeki köprü belediye tarafından yenisi yapılmak için yıkıldı. Şubat ayında başlanan inşaat durdu, mahalleliler köprünün bir an önce açılmasını istiyor. 

Balıkesir Dursunbey OSB'de hafriyat çalışmaları başladı!

Balıkesir Dursunbey’in kaderini değiştirecek olan Organize Sanayi Bölgesi'nde yol açma ve hafriyat çalışmaları başladı.

Balıkesir Bigadiç'in yol ihtiyacı mecliste konu oldu!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bigadiç'in Akyar Mahallesi'ndeki yol ihtiyacı ve altyapı sorunlarını dile getirdi..

Ankara-Balıkesir arasındaki yol çalışmalarının neden olduğu sorunlar TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Ankara-Balıkesir arasında yol çalışmaları nedeniyle iptal edilen tren seferlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in Atatürk Mahailesi'nde ulaşımın sıkıntılı olduğu Kartalevleri bölgesinde alternatif yeni yollar açılarak sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ayrıca mevcut yol da kozak taşı kaplanarak yenilendi.

Balıkesir Gönen'in yol ve altyapı sorunu sona erecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yatırım ve hizmetleri yerinde incelemek ve bölge halkının taleplerini ilk ağızdan dinlemek için oyası, pirinci ve kaplıcalarıyla marka olan Gönen ilçesine çıkarma yaptı.

Balıkesir Dursunbey'de 35 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ilçeye kazandırılan 35 milyon 100 bin TL’lik yeni eserlerin açılışını yapacak. Çalışmalar yol ve hizmet araçları olarak yapılacak.

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor!

Balıkesir’in burhaniye Belediyesi bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki yol yapım ve tamir çalışmalarını hızlandırdı.hızlandırdı. Burhaniye Belediyesi genişleyen hizmet alanı ile şehrin dört bir yanında çalışmalara devam ediyor.

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili denetlemelerde bulundu. Başkan Uğur, ilk olarak Altıeylül ilçesindeki Pamukçu-Cinge mahalleleri arasındaki 4.5 kilometrelik yolda inceleme yaptı.

Balıkesir şehir merkezinde deforme olmuş çizgiler yenileniyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı ve Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 141. Şube Şefliği ile işbirliğiyle şehir merkezindeki kavşakların yaya geçidi çizgileri çift kompenatlı yenileme çalışmaları başladı.

EnerjiSA ile E.ON'dan Balıkesir'de 340 milyon TL'ye santral!

Sabancı Holding ile Alman E.ON işbirliği ile Balıkesir'de 340 milyon TL'ye mal olan rüzgar enerji santrali yatırımının açılışı gerçekleştirildi...

Balıkesir'de satılık arsa: 2 milyon 669 bin liraya!

Balıkesir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden: Balıkesir'de bulunan arsa 17 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Balıkesir'de inşaat yapım işi: 2 milyon 230 bin liraya!

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden: yapım karşılığı kiralama işi ihale edilecek

Balıkesir yol yenileme çalışmaları Haberi

Balıkesir yol yenileme çalışmaları


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi il genelinde etkili olan kar ve yağmurların sebep olduğu olumsuzlukları gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar yağışları nedeniyle kapanan yollarda yapılan kar küreme çalışmaları ve ardından yağan yağmurlar sonrası yollarda oluşan bozulmalar için onarım ve bakım çalışmalarına devam ediyor.

Altıeylül ve Karesi ilçelerindeki kırsal mahallelerde onarım ve bakım çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit ilçesinde çalışmalarına başladı. Fen İşleri Dairesi ekipleri yollarda oluşan bozulmalar için Soğuk Asfalt Makinesi Jetpatcher’i kullanıyor. Fabrikada üretim gerektirmeden olduğu yerde asfalt üretebilen Jetpatcher ile hızlı bir şekilde onarım çalışmalarını tamamlayan ekipler, ihtiyaç olan tüm ilçelerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürecek.



Balıkesir Büyükşehir...