03 / 05 / 2024

Balıkesir Zağnos Paşa Cami Meydanı projeleri

Balıkesir Zağnos Paşa Cami Meydanı projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak amacıyla Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Balıkesir Erdek'te yeni otel için start verildi! 74 odalı otel 88.6 milyon TL'ye yapılacak! 

Balıkesir Erdek'te Halitpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek 74 odalı otel için düğmeye basıldı. 186 milyon 725 bin TL'ye mal olacak projeyi, Karadere Otelcilik Turizm İnşaat Anonim Şirketi inşa edecek. İşte ayrıntılar...

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! Tek ilçeye tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tek ilçeye tam tamına 458 konutluk yeni proje geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği! Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika değişikliği geldi...Peş peşe açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih açıklandı! Tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Karesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede toplam 458 konut yer alacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 726 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Gaziosmanpaşa 506 konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Balıkesir Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Balıkesir Zağnos Paşa Cami Meydanı projeleri Haberi

Balıkesir Zağnos Paşa Cami Meydanı projeleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak ve Balıkesir’in tarihini, geleneğini geçmişinde yansıtacak Zağnos Paşa Cami Meydanı'nın kimliğinin eski dokusunun ortaya çıkması için bugüne kadar yaptıkları çalışmaların neticesinde oluşturulan Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı. Lansman toplantısında konuşan Başkan Uğur, uygulanacak olen tek projeye halk oylaması sonucunda karar verileceğini, Balıkesirlilerin kullanacağı oyların sonucunda kazanan alternatifin Zağnos Paşa Kent Meydanı için uygulanacağını açıkladı.


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çocuk Köyü’nde düzenlediği basın toplantısında Zağnos Paşa Kent Meydanı projesini tanıttı. Basın lansmanında konuşan Başkan Uğur, 30 Mart 2014 seçimlerinden önce vaat ettikleri gibi Zağnos Paşa Camii meydan düzenlemesini başlattıklarını söyledi.


Zağnos Paşa Camii çevresinde yaşayan bir Balıkesir istediklerini kaydeden Başkan Uğur, “Balıkesir’e bir...