29 / 04 / 2024

balıkesirde emlak fiyatları artacak mı

balıkesirde emlak fiyatları artacak mı

Balıkesir’de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.

Balıkesir Emlak Konutları'nın değeri 1 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Balıkesir Emlak Konutları'nın değerini açıkladı. İşte o dev projenin 2023 yıl sonu değeri...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Ankara Balık Hal fiyatları belli oldu! İstavrit, tekir, hamsi, lüfer ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Şubat 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları kaç lira? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık Hal fiyatları açıklandı! 12 kg hamsi 100 TL'ye düştü! İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? Halde karides, hamsi, istavrit, kalamar kaç TL? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 18 Ocak 2023 balık fiyatları belli oldu. Peki, Ankara Balık Hal fiyatları ne kadar? Halde karides, hamsi, istavrit, kalamar kaç TL? İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

balıkesirde emlak fiyatları artacak mı Haberi

balıkesirde emlak fiyatları artacak mı

30 Mart yerel seçimlerinde büyükşehir statüsü kazanan Balıkesir'de en çok arsa ve emlak sektörü kazanç sağladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, projeleri hazırlanan yatırımlarla birlikte bazı yerlerde yüzde 50, bazı yerlerde de yüzde 100 fiyat artışı olduğunu söylerken, 5 yıl içinde oluşacak yatırımlar neticesinde emlak ve arsa fiyatlarının 3'e katlanacağının sinyalini verdi.


Özel İdare zamanında yapılamayan bir çok hizmetin Balıkesir'in Büyükşehir olması ile birlikte yapılmaya başlandığını ifade eden Balıkesir Emlakçılar Derneği Başkanı İsmail Uzan, "Balıkesir kanun çıktıktan sonra Büyükşehir statüsü kazandığında, Büyükşehir Belediyesi'nin değişikliği olduğu gibi, Balıkesir'de de farklı şeyler değişmeye başladı. Bunların başında yatırımcı Balıkesir'e farklı bakmaya başladı, artı olarak gayri menkul fiyatlarında dolayısıyla arz talep olayı nedeniyle insanlar buraya geldi ve gayrimenkul fiyatları artmaya başladı.Tarla vasfı...