28 / 04 / 2024

Balıkesire park

Balıkesire park

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. Parkın açılışı törenle yapıldı.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

Mersin'deki Çamlıbel Balıkçı Barınağı yenilenecek!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nın yenilenmesi için proje çalışmalarına başladıklarını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''Mersin'e yakışır bir marina, park, yaşam alanı olması için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz" dedi.

Ayvalık Tabiat Parkı ihaleye çıkıyor!

Balıkesir’de Ayvalık Tabiat Parkı 20 yıllığına kiralanması için ihaleye çıkıyor. Tarım ve Orman Bakanlığı ihaleyi 11 Şubat’ta gerçekleştirecek.

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

İzmir İstinye Park Eylül 2019'da hizmete açılacak!

Doğuş Holding'in İzmir Balçova’da 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği İzmir İstinye Park projesi 2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak.

Bandırma Tematik Park için ödüller dağıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 250 dönümlük arazi üzerinde kurulacak Bandırma Tematik Park için düzenlenen yarışmada dereceye girenlerin ödülleri dağıtıldı.

Balıkesir Tasarım Parkı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yeralan Bandırma Tematik Parkı için düzenlenen Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı imara açılmadı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık Adaları Tabiat Parkı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uğur, parkın imara açılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Tabiat Platformu, Tabiat Parkı'nda yapılaşmaya karşı eylem düzenledi.

Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı Yarışması sonuçlandı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yeralan "Bandırma Tasarım Parkı” uluslararası açık kentsel tasarım yarışmasını kazanan ekipler belli oldu.

Balıkesire park Haberi

Balıkesire park

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 13 Mayıs 2014 tarihinde Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatlarını kaybeden şehit işçilerin anısına park yaptırdı. İçerisinde Savaştepeli şehit maden işçilerinin isimlerinin yer aldığı onları temsil eden madenci heykelinin de bulunduğu parkın açılışı törenle yapıldı. 


Savaştepe İlçe meydanında düzenlenen açılış törenine; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mahmut Poyrazlı, Savaştepe Kaymakamı Müfit Gültekin, Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, ilçe belediye başkanları, BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazım Ergelen, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, daire müdürleri, Soma'daki maden kazasında hayatlarını kaybeden şehit madencilerin aileleri ile çok sayıda Savaştepeli katıldı.


Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Madenciler Anıtı'nın heykeltraşı Prof. Ferit Özşen de törende yer aldı. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek...