05 / 05 / 2024

balıklı köşk

balıklı köşk

Çeşme'de evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, buradaki balıkları yaşatmak için 10 yıldır kanallarla denizden su getiriyor.

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı onaylandı! Toplam arz büyüklüğünü duyanlar kulaklarına inanamadı!

Tab Gıda halka arzı Sermaye Piyasası Kurulunca onaylandı. Tab Gıda'nın halka açıklık oranı, taslak izahnamedeki bilgilere göre yüzde 18,5 olarak belirtildi. 52.5 milyon lotun 130 TL’den "Bireysele Eşit Dağıtım" yoluyla işleme açılması öngörülüyor. 

MHR GYO halka arz oluyor! Halka açıklık oranı yüzde kaç olacak?

MHR GYO halka arz olacağı öğrenildi. Halka arzın ardından MHR GYO'nun halka açıklık oranının ise yüzde 25 olacağı belirtildi.

Kamu bankaları sermaye artırımıyla halka açıklık oranını düşürüyor!

Kamu bankalarında sermaye artırımı kararı gelirken, piyasada azalan halka açıklık konusu gündeme geldi.   Sermaye artırımı sonrası kamu bankalarında halka açıklık oranı gerileyecek.

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Son dakika gelişmesi: Altın fiyatlarına Fed hamlesi! Altının çöküşüne tanıklık ediyoruz...

Altın fiyatları bugün güne değer kaybederek başladı. Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor, altın FED faiz kararı açıklamalarından önce baskı altına girdi. Resmen altının çöküşüne tanıklık ediyoruz..

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Gaziantep'te 14.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep Beylerbeyi, Belkıs, Fıstıklık ve Taşlıca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 14 milyon 580 bin 554 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Dört kişilik bir ailenin açlık sınırı 2 bin 58 lira!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından hazırlanan rapora göre dört kişilik bir ailenin açıklık sınırı 2 bin 58 lira olarak hesaplandı. Buna göre yoksulluk sınırı 6 bin 705 lira oldu.

Balıklıgöl'deki 353 gecekondu yıkılacak!

Şanlıurfa'nın büyükşehir statüsüne kavuşması amacıyla hizmete açılan İl Özel İdaresi, Kentsel Dönüşüm Projesi  kapsamında Yakubiye Mahallesi'nde bulunan 353 evi yıkacak.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 8.4 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Fıstıklık ve Beylerbeyi Mahalleleri'nde bulunan 3 arsayı 8 milyon 492 bin 748 TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların bedeli TL olarak belirlendi.

İzmir'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık ticarethane!

İzmir 18. İcra Dairesi, İzmir İli Balçova İlçesi Balçova Mahallesi Balçova Köyü Y. mevkii 187 ada, 30 parsel sayılı iki katlı kargir sabunhanesini 11 milyon 100 bin TL'den satışa çıkardı...

balıklı köşk Haberi

balıklı köşk

Çeşme ilçesindeki evinin bahçesini 50 metre uzunluğundaki deniz akvaryumu ile çeviren iş adamı Mehmet Ali Gökçeoğlu, görsel amaçlı yetiştirdiği balıkların her birini 20 bin liraya mal ettiğini söyledi.


Harita ve kadastro mühendisi Gökçeoğlu'nun 10 yıl önce Fenerburnu Koyu'ndaki evinin bahçesinden denizi görebilmek için bulduğu yöntem, "Balıklı Köşk"ün ortaya çıkmasını sağladı.


Bahçenin duvarlarını yıkarak yerine 50 metre uzunluğundaki 2 havuzu yerleştiren Gökçeoğlu, havuza denizden kanallar aracılığıyla su nakletti ve içine de deniz balıkları saldı.


Havuzdaki çipura, levrek, müren balıkları, ahtapot, orfoz ve gopezlere gözü gibi bakarak yıllarca yaşatan Mehmet Ali Gökçeoğlu, hırsızlara karşı akvaryum ve evin çevresine 17 kamera kurdu.


Japonya'dan gelen haberciler de dahil olmak üzere binlerce kişinin ilgisini çeken akvaryum için bir de bekçi çalıştıran Gökçeoğlu, 10 yıldır balıklarını beslediği akvaryumun 700...