17 / 05 / 2024

Balıklıgölde haftasonu yoğunluğu

Balıklıgölde haftasonu yoğunluğu

İnanç turizminin önemli merkezlerinden Balıklıgöl Yerleşkesi, hafta sonu ziyaretçi yoğunluğu yaşadı. Şehirdeki tarihi ve turistik mekanlar, yaz aylarındaki aşırı sıcaklıklar nedeniyle genellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında ilgi görüyor.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Kurban Bayramı yoğunluğu başladı!

Okulların yaz tatiline girmesi ve 9 günlük bayram tatili nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bayram yoğunluğu başladı. İSG CEO’su Berk Albayrak, bayram yoğunluğuna karşı gerekli önlemlerin alındığını belirterek sürecin aynı zamanda yapay zeka ile de takip edildiğini ifade etti.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

Çevre derneklerinden Salda Gölü'ndeki inşaat çalışmaları açıklaması!

Birinci derece doğal sit alanı olan Salda Gölü’ndeki çalışmalar gündemden düşmüyor. Gölün kıyısında hayata geçirilen millet bahçesinin korumak yerine yoğunluğu yükselteceği ifade ediliyor. 

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı!

İnşaat sektöründe yakın izlemedeki kredi yoğunluğu arttı. Genele bakıldığında yakın izlemedeki kredilerde yüzde 244 artış yaşandı... 

Noter ve tapu kadastrolarda 'konut kredisi fırsatı' yoğunluğu!

Kamu bankaları tarafından hayata geçirilen düşük faizli konut kredisi, noterlerde ve tapu kadastro müdürlüklerinde uzun kuyruklara sebep oldu. Uygun faiz oranlarıyla konut almak isteyen vatandaşlar, kampanyaya yoğun ilgi gösterdi...

Kentsel dönüşümde 5,8 yoğunluğu!

5,8 büyüklüğündeki deprem İstanbullulara kentsel dönüşüm gerçeğini bir kez daha hatırlatırken, evlerini güvenli hale getirmek isteyenler soluğu belediye ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlükleri’nde aldı. 

Yabancıya konut satışında bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu dağıtmalıyız!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasanoğlu, "Yabancıya konut satışında, İstanbul genelinde bölgesel bazda yaşanan yoğunluğu sektörümüz adına Avrupa Yakası’na doğru dağıtmamızın faydalı olacağını düşünüyoruz" dedi...

Mevlüt Uysal: İstanbul'da trafik yoğunluğunu yüzde 17 azalttık!

İBB Başkanı Uysal, İstanbul'da ulaşımın akıllanması için yaptıkları yatırımlar sayesinde, şehir trafiğindeki yoğunluğu yüzde 17 azalttıklarını ifade etti..

Balıklıgölde haftasonu yoğunluğu Haberi

Balıklıgölde haftasonu yoğunluğu

İnanç turizminin önemli merkezlerinden Balıklıgöl Yerleşkesi, hafta sonu ziyaretçi yoğunluğu yaşadı. 

"Peygamberlerin atası" kabul edilen Hz. İbrahim'in doğduğu, Hz. Eyyüp, Hz. Elyasa ve Hz. Şuayp peygamberlerin yaşadığı rivayet edilen ve bundan dolayı "peygamberler şehri" olarak anılan Şanlıurfa, inanç turizmi açısından önemli potansiyeli barındırıyor. Şehirdeki tarihi ve turistik mekanlar, yaz aylarındaki aşırı sıcaklıklar nedeniyle genellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında ilgi görüyor. 


Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlar, Hz. İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağaraya girerek dönemin hükümdarı Nemrut'un zulmünden kurtulmak için annesi tarafından burada bir süre saklanan peygamberin hatırasının bulunduğu mekanda dua ediyor. Sonbaharda farklı bir güzelliğe bürünen Balıklıgöl, kente gelen ziyaretçilerin en fazla vakit geçirdiği mekanların başında geliyor. Hafta sonu nedeniyle yoğunluk yaşanan yerleşkeyi gezen ziyaretçiler, hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem...