28 / 07 / 2024

balon ödeme ne

balon ödeme ne

İnşaat firmaları artan faizlere karşı önlemleri artırdı. Konut satışlarının düşmemesi için belli bir dönemde toplu ödeme olarak adlandırılan balon ödeme öne çıkacak. Yurtdışı fuarlar da takip edilecek.

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Novu Academic Residences Haliç'te 36 ay taksit! Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planlarıyla!

Nef Novu Academic Residences Haliç'te  Anneler Günü’ne özel esnek ödeme planları sunuluyor. Projenin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Emlak vergisini ödemeyenler dikkat! Emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Ev sahiplerinin gündeminde emlak vergisi ödemeleri yar alıyor. Emlak vergisini ödemeyen ev sahipleri son tarihi merak ediyor. Peki emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi ödeme takvimi!

Konut sahipleri dikkat! Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? 2024 emlak vergisi taksit ödeme takvimi!

Milyonlarca konut sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisinde son ödeme tarihi araştırılıyor. Peki emlak vergisinin ilk taksiti ne zaman ödenecek, son ödeme tarihi ne zaman? Emlak vergisi nereden, nasıl ödenir?

Ev hanımlarına 2 bin TL ödeme ne zaman yapılacak?

Türkiye'de, belirli şartları karşılayan kadınlara devlet tarafından çeşitli sosyal yardımları yapılmaktadır. Yapılan bu yardımlar arasında kazanç koşulu aranmayan bu sosyal destekler, birçok kadının hayatında olumlu etkiler yaratmaktadır.

Aile destek ücretleri ne kadar oldu? Aile destek şubat ayı takvimi ve ödeme planı! 

Türkiye'de milyonlarca aileyi ilgilendiren Aile Destek Programı, 2024 Şubat ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı ve hesaplara ne kadar yatırılacağı konusu merak ediliyor. Ödeme alan aileler sabırsızlıkla bekliyor. 

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisi 2. taksit ödeme son tarihi ne zaman?

Yılda iki sefer ödemesi yapılan emlak vergisinin ilk taksit ödemesi mayıs ayında yapıldı. Buna göre, 1. taksit ödemelerinin ardından 2.taksit ödeme son tarihi gündemde yerini koruyor. Emlak vergisi son ödeme tarihi ne zaman? İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri son tarihi ve ayrıntılar...

800 bin lira konut kredisinin ödeme planı neler? Toplam ödeme tutarı ne kadar?

Konut kredisi almak isteyen vatandaşlar ödeme planını ve toplam ödeme tutarını merak ediyor. Peki, 800 bin lira konut kredisi alınca toplam ne kadar ödeme yapılıyor? Aylık ödeme tutarları neler? İşte detaylar...

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

Üniverisite tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından milyonlarca öğrenci yurt arayışına girdi. Tercih sonuçlarına göre İstanbul'a yerleşen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt ücretleri belli oldu! Peki üniversite öğrencileri aylık ne kadar ödeme yapacak?

balon ödeme ne Haberi

balon ödeme ne


İnşaat firmaları artan faizlere karşı önlemleri artırdı. Konut satışlarının düşmemesi için belli bir dönemde toplu ödeme olarak adlandırılan balon ödeme öne çıkacak. Yurtdışı fuarlar da takip edilecek.


Son fa­iz ar­tı­şıy­la bir­lik­te kre­di­li ko­nut sa­tış­la­rın­da dü­şüş bek­le­yen sek­tör tem­sil­ci­le­ri fark­lı mo­del­ler ge­liş­tir­mek için kol­la­rı sı­va­dı. Sek­tö­rün ön­de ge­len isim­le­ri kam­pan­ya­la­ra ağır­lık ve­re­cek­le­ri­ni be­lir­te­rek ko­nut sa­tış­la­rı­nı bel­li bir se­vi­ye­de tut­mak için ça­ba sarf ede­cek­le­ri­ni di­le ge­tir­di. Bu dö­nem­de ya­ban­cı­ya sa­tış­la­rın art­ma­sı için yurt­dı­şı tur­la­rı­na da­ha faz­la ağır­lık ve­re­cek­le­ri­ni de ak­ta­ran mü­te­ah­hit­ler, pe­şi­na­tı öte­le­me ve ba­lon öde­me yön­te­miy­le ko­nut sa­tış­la­rı­nı ca­zip ha­le ge­ti­re­cek­le­ri­ni ak­tar­dı.  


Önünü göremeyen için cazip


Bu dö­nem­de en çok baş­vu­ru­la­cak yön­tem ola­rak ad­lan­dı­rı­lan ba­lon öde­me­ de as­lın­da bir tür kre­di çe­şi­di. Ba­lon öde­me­li kre­di­de kul­la­nı­lan kre­di­nin va­de bo­yun­ca sa­de­ce fai­zi öde­ni­yor...