14 / 05 / 2024

Bandırma Liman Projesinde son durum ne

Bandırma Liman Projesinde son durum ne

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi gerçekleştirildi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un “Bandırma’yı Türkiye’nin Rotterdam’ı Yapacağız” diyerek sözünü verdiği Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı.

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu Hattı 2023'te açılacak!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Hattı’nın Bursa’dan Osmaneli’ne kadar olan kısmının 2023’e kadar tamamlanması hedefleniyor. Ardından Bandırma’ya uzatılacak olan hat, yolcunun yanı sıra liman bağlantılarıyla yük taşımacılığında da kullanılacak.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi mecliste!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma'daki 47 bin dönümlük alan tartışma yarattı!

Günlerce süren zeytinlik alan tartışmasının perde arkasında Bandırma’ya planlanan entegre sanayi tesisi alanı ve liman projesinin olduğu öğrenildi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi!

1 adet dairenin açık satışa sunulacağı TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu projesinde başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Bandırma Edincik 2. Etap alt gelir grubu başvuru tarihi...

Bandırma Edincik Ro-Ro limanı yapılacak mı?

Bandırma Belediye Meclisi'nin Mayıs toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Mirza'nın katılmaması nedeniyle meclis birinci başkan vekili Erhan Elmastaş başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıda Edincik altı sahiline liman yapılmaması kararı alındı.

Bandırma OSB ve limanı kapsayan projeler yakın ilçelere değer katacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, OSB ve Bandırma Limanı’nı da kapsayan projenin 20 milyar dolar yatırım çekeceğini, İzmir ve Bursa gibi illerle yarışacak hale geleceklerini söyledi

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.

Şehit polis İlker Narin'in eşine Bandırma'da ev alındı!

Şehit polis memuru İlker Narin'in Bandırma'da yaşayan eşine, Kaymakamlığın girişimi ve hayırseverlerin desteğiyle alınan evin tapusu ve anahtarı teslim edildi

Ahmet Edip Uğur: Bandırma Limanı 50 katrilyonluk proje!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'na yaptığı ziyarette Büyükşehir’in Bandırma ilçesinde devam eden çalışmaları ve yatırımlar hakkında basını bilgilendirdi.

Bandırma Liman Projesinde son durum ne Haberi

Bandırma Liman Projesinde son durum ne


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı ikinci birleşimi Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi. Kasım ayı ikinci birleşiminde; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un “Bandırma’yı Türkiye’nin Rotterdam’ı Yapacağız” diyerek sözünü verdiği Bandırma Liman Projesi için ilk adım atıldı. Ege ve İç Anadolu Bölgesi’nden üretilen ürünlerin Balıkesir Lojistik Köyü üzerinden Bandırma limanıyla Avrupa’ya ihracatını sağlayacak proje kapsamında Bandırma Şirin Çavuş Bölgesindeki 20 bin 600 metrekare alanın Liman ve Mal Deposu yapılması için kamulaştırma kararı alındı.


2016 Yılı Zamsız Otopark Tarifesi AK Parti’nin Oylarıyla Kabul Edildi


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarife Komisyonu Balıkesir’deki park tarifelerini üzerinde yaptığı çalışma Belediye Meclisi’nde oy çokluğuyla kabul edildi.  BALPARK’ın 2016 yılındaki yol üstü, katlı otopark, yer altı, Balıkesir merkez ve ilçelerindeki otopark ücretleri 2015 yılında uygulanan tarifelerin...