06 / 05 / 2024

Bank Asya asılsız haber açıklaması

Bank Asya asılsız haber açıklaması

Bank Asya, KAP'a yaptığı açıklamada bankanın mali durumu ve mali tablolara hakkında yapılan gerçeğe ve hukuka aykırı yalan haberlere ve karalama kampanyalarına itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi. İşte ING Bank'ın emeklilerin yüzünü güldüren o kampanyası...

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması geldi; Doğalgaz iddiasına cevap verdiler

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), son günlerde sosyal medyada dolaşan ve Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom'un BOTAŞ'ı devralacağına dair iddiaları yalanladı. BOTAŞ yetkilileri, bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıkladı.

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden flaş ‘promosyon’ açıklaması! İddialar asılsız

EGM, teşkilat mensuplarının maaş promosyonları ile ilgili iddialara yönelik, yazılı bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci'den son dakika ayçiçek yağı açıklaması! Stoklar...

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci son zamanlarda sık sık gündeme gelen ayçiçek yağları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Ülkemizin yeterli miktarda ayçiçek yağı stoku bulunmaktadır, asılsız iddialara itibar etmeyin, endişe edilecek bir durum söz konusu değildir." dedi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

İnegöl Belediyesi, asılsız imar paylaşımları için harekete geçti!

Bursa İnegöl Belediyesi, sosyal medya üzerinden yapılan Çevre Yolunda İmara Açılması An Meselesi’’ başlıklı arsa ilanı hakkında işlem başlattı.

Hakan Bucak: Yasadışı vatandaşlık uygulamasının takipçisi olacağız!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, “Yurt dışında 175 bin dolar ile yüzde 10 kira gelir garantisi” sloganıyla hileli kampanya yapıldığını görüyoruz. Bu tür asılsız reklamlar, ülkemizin ve sektörümüzün tanıtımına zarar veriyor!” diye uyardı.

İDDMİB rotasını Orta Asya’ya çevirdi!

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği, Latin Amerika ile başlayan sanal heyetlere Körfez Bölgelerini de ekledi ve yatırımlarına Orta Asya’da hız verdi.

Bank Asya asılsız haber açıklaması Haberi

Bank Asya asılsız haber açıklaması


Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada gündeme gelen asılsız haberlere tepki gösteren Banka Asya, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platforumu'na (KAP) nir açıklama yaptı.


Bankanın KAP'a yaptığı açıklama şöyle:


"Uzun süredir Bankamız hakkında, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesapları vasıtasıyla bankacılık ve sermaye piyasaları mevzuatına açıkça aykırı, sistematik ve kasıtlı bir karalama kampanyası sürdürülmektedir. Söz konusu karalama kampanyası dahilinde, gerçeğe, akla, mantığa, hukuka, vicdana ve her türlü değere aykırı olarak yapılan haberler karşısında Bankamız yasal haklarını korumak için ilgili mercilere başvuru ve suç duyurularını yapmaktadır.


Ancak, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun bankaların itibarının korunmasına ilişkin 74. maddesi karşısında açıkça suç teşkil eden söz konusu karalama kampanyası ile istedikleri sonucu elde edemeyeceklerini anlayan kampanya sahipleri, eylemlerini, haberlerindeki yalan ve iftiralara kamu otoritelerini...