06 / 05 / 2024

Bank Asya kap açıklamaları

Bank Asya kap açıklamaları

Bank Asya, KAP'a yaptığı açıklamada bankanın mali durumu ve mali tablolara hakkında yapılan gerçeğe ve hukuka aykırı yalan haberlere ve karalama kampanyalarına itibar edilmemesi gerektiğini duyurdu

ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi, yeni paketi duyanlar bankanın kapısında kuyruk oldu!

Bankalar arası rekabet giderek kızışırken, en çok tercih edilen bankalar arasında yer alan ING Bank'tan emeklilere 30 bin TL müjdesi geldi. İşte ING Bank'ın emeklilerin yüzünü güldüren o kampanyası...

Emeklilere dev müjde! ING Bank sevinçten deliye dönderecek!   

ING Bank, Başta Avrupa, Amerika ve Asya olmak üzere 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Avrupa'nın en büyük bankalarından biridir. ING Bank'ın Mayıs ayı güncel emekli promosyon rakamları ilan edildi. Vatandaşlar promosyonla ilgili detaylara sahip olmak istiyor. 

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Halkalı-Kapıkule arası 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Asya-Avrupa koridorunun ilk parçası olan Halkalı-Kapıkule demiryolu projesiyle ilgili ''Halkalı-Kapıkule (Edirne) arası yolcu seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya; yük taşıma süresi ise 6 saat 30 dakikadan 2 saat 20 dakikaya düşecek'' dedi.

TMSF, Bank Asya'nın Balıkesir'deki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Balıkesir Karesi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Osman Hilmi Özdil'in avukatı Orhan Karakuş gayrimenkul zengini çıktı!

Bank Asya ve FETÖ’nün emniyet imamı Osman Hilmi Özdil’in avukatı Orhan Karakuş’un Bank Asya’da 3 milyon 769 bin 810 TL'lik hesabı, Ankara’da 2 dairesi, 1 çalışma ofisi, Antalya’da arsa, araba ve eşinin adına 2 kooperatif hissesi olduğu belirlendi.

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını 25.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Bank Asya hissedarına özel inşaat izni mi verildi?

Ankara TMMOB Şehir Plancıları Odası (ŞPO), eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in döneminde yapılan plan değişiklikleriyle Asce İnşaat adlı şirkete önemli izinler verildiğini söyledi. Asce İnşaat adlı şirketin kurucusunun eski Bank Asya hissedarı olduğu öğrenildi. 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki gayrimenkullerini 69.3 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Bank Asya kap açıklamaları Haberi

Bank Asya kap açıklamaları


Bazı basın yayın organları ve sosyal medyada gündeme gelen asılsız haberlere tepki gösteren Banka Asya, konuyla ilgili Kamuoyu Aydınlatma Platforumu'na (KAP) nir açıklama yaptı.


Bankanın KAP'a yaptığı açıklama şöyle:


"Uzun süredir Bankamız hakkında, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesapları vasıtasıyla bankacılık ve sermaye piyasaları mevzuatına açıkça aykırı, sistematik ve kasıtlı bir karalama kampanyası sürdürülmektedir. Söz konusu karalama kampanyası dahilinde, gerçeğe, akla, mantığa, hukuka, vicdana ve her türlü değere aykırı olarak yapılan haberler karşısında Bankamız yasal haklarını korumak için ilgili mercilere başvuru ve suç duyurularını yapmaktadır.


Ancak, 5411 sayılı Bankacılık Kanunu'nun bankaların itibarının korunmasına ilişkin 74. maddesi karşısında açıkça suç teşkil eden söz konusu karalama kampanyası ile istedikleri sonucu elde edemeyeceklerini anlayan kampanya sahipleri, eylemlerini, haberlerindeki yalan ve iftiralara kamu otoritelerini...