07 / 05 / 2024

banka arsa kredileri

banka arsa kredileri

Arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kimseler için de bankaların arsa kredisi var mı? Bankalar arsaya kredi veriyor mu? İşte arsa kredisi koşulları...

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bayram kredilerinde rekabet kızıştı! İşte banka banka bayram kredileri ve faiz oranları!

Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala bankalar kesenin ağzını açtı. Bankalar, bayram öncesi tüketicilerin acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla peş peşe kampanyalarını duyururken, 50 bin lira ile 70 bin lira arasında değişen ihtiyaç kredilerinde faiz oranları bankadan bankaya değişiyor.

Cebinizde bu banka kartı varsa yaşadınız! 3 gün içerisinde 20.000 TL’niz olabilir!

Nakit paraya sıkışanların ilk tercihi banka kredileri olmaktadır. Kredilere dair pek çok banka yepyeni kampanyalar yapıyor. İşte detaylar!

Taşıt kredisi faiz oranlarında son dakika! Hemen bakın! Banka banka açıklandı!

Araç sahibi olmak isteyen fakat yeterli nakdi bulunmayan kişiler, taşıt kredileri ile ilgili bilgi arıyor. En uygun taşıt kredisi veren banka hangisi? İşte banka banka taşıt kredisi faiz oranları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan banka kredileri konusunda yeni projeler! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, banka kredilerinde yaşanan sıkıntılara değindi. İşte detaylar!

Bireysel kredilerde konut kredileri ne oldu?

TCMB, bankaların 2021 yılının ilk çeyreğine ilişkin değerlendirmeleri ile ikinci çeyreğine ilişkin beklentilerini içeren "Banka Kredileri Eğilim Anketi"ni yayımladı. Anket sonucuna göre bireysel kredilerde konut kredi standartları aynı kaldı. 

Bireysel kredilerin yüzde 34'ünü konut kredileri oluşturdu!

Bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullandırılan bireysel krediler yüzde 45 artarak 849 milyar lira oldu. Bireysel kredilerin yüzde 46'sını ihtiyaç kredileri, yüzde 34'ünü konut kredileri oluşturdu.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ziya Yılmaz: Konut sektörüne özel banka kurulmalı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Konutta iyi bir bankaya ihtiyaç var, Emlakbank gibi. Diğer bankalarda destek veriyor fakat sektöre özel bir banka kurulursa konut kredileri daha düşük olabilir" dedi.

KGF kredileri arsa ve ev harcamalarına gidiyor!

Kredi Garanti Fonu (KGF) kredileri 140 milyar liraya ulaştı. KGF kredileri birçok firmaya kaynak oluyor. Firmalar aldığı kaynak ile lüks otomobil, arsa, ev gibi harcamalara giriyor.

TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) yüzde 20 indirim kampanyasında başvuru dönemi devam ediyor. İşte, TOKİ indirim kampanyası banka kredileri 2016..

2016 Haziran ayında bireysel kredilerin yüzde 36'sını konut kredileri oluşturdu!

Türkiye'de bankalar ve banka dışı finansal kuruluşlar tarafından kullanılan krediler 2016 yılı haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yükseldi. Haziran ayı itibarıyla bireysel kredilerin yüzde 37,4’ünü ihtiyaç kredileri, yüzde 36,9’unu ise konut kredileri oluşturdu.

2006 yılında Deutsche Bank arsa arıyor!

2006 yılında Almanya'nın en büyük bankalarından olan Deutsche Bank, Asya ülkelerindeki operasyonlarını İstanbul üzerinden yürütmeyi planlamış. Banka, en az iki gökdelen inşa edecebileceği büyüklükte arsa satın alacakmış.

banka arsa kredileri Haberi

banka arsa kredileri

Bankalar arsaya kredi veriyor mu?

Taşınmaz sahibi olmak isteyenlere bankaların kredi paketleri bulunuyor. Bu kredi paketleri genellikle, meskenler hakkında olup; konut sahibi olmak isteyenlere, birçok avantaj sunuluyor.


Peki, arsa sahibi olmak isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayan kimseler için de arsa kredisi var mı? Bankalar arsaya kredi veriyor mu?


Bazı bankalar, arsa sahibi olmak isteyen kimseler için "arsa kredisi" adı altında finansman desteği olabiliyor. Ancak bunun için arsanın ve kişinin bazı koşullara uygun olması gerekiyor.


Söz konusu arsa kredisi şartları, bankadan bankaya değişkenlik gösteriyor. Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


Kredi miktarı ise, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda sie 60'ına kadar çıkabiliyor.


Bankaların arsa kredileri şartları:

Arsaya kredi kullanmak için bankalar tarafından aranan ortak koşullar şu...