04 / 05 / 2024

banka atm kiraları

banka atm kiraları

TSKB Uzmanı Simge Sevin Aksan: ATM’ler çoğunlukla yaya ve araç girişinin bulunduğu katlarda yer almakta ve bulundukları AVM ortalamasına göre oldukça yüksek birim kiralar ödemektedir.

Banka müşterileri şaşkına döndü! ATM'lerden artık o miktardaki para çekilemeyecek. Bulursanız sahip çıkın

ATM'lerle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre bankaların ATM'lere artık 10 ila 20 TL gibi paraları koymadığı ve daha yüksek rakamlar yerleştirildiği iddia edildi. Konuyla ilgili şu ana kadar bankalardan herhangi bir açıklama gelmedi.

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Merkez Bankası, Dijital TL Projesi'nin ilk fazı kapsamında Dijital Türk Lirası Ağı'ndaki ilk ödeme işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak, "Dünyada kredi kartı ve banka atm kartlarının da tarih olacağı bir yılın bizi beklediğini söyleyebilirim." dedi.

Bakırköy Belediyesi 8 adet ATM'yi kiraya verecek!

Bakırköy Belediyesi Başkanlığı,  8 adet alana konulacak Banka ATM Kabin yerlerini kiraya verecek.

ATM kiraları lüks dükkanlarla yarışıyor!

Bankaların ATM kiraları lüks dükkan kiralarıyla yarışır hale geldi. Belediye ve şahısların bankalara kiraladığı yerlerin yıllık kiraları 500 bin TL'ye kadar çıkıyor.

Kartal Kule projesi ay sonunda teslim!

Kartal Kule projesinde vip toplantı odası, büyük toplantı salonu, hobi odaları, fitness salonu, vitamin bar, mini market, eczane, kuaför, oyun/play-station odası, oto yıkama, vale-parking, banka ATM'leri, copy center yer alıyor...

ATM'li duraklar yaygınlaşıyor!

Baraka halinde bulunan taksi duraklarını kaldırarak yerlerine banka ATM'lerinin de yer aldığı modern duraklann yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, beğenilen bu durakların yaygınlaştırılması için ihale yaptı.

Güneydoğu'daki ATM sayısı arttı!

Türkiye’de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü’nün de yer aldığı Çankaya’da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Türkiye'de en çok banka şubesi Ankara Çankaya'da!

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Maslak Mashattan'da kiralar 1+1’lerde 2 bin 400 TL!

EYG GRUP şirketi Kent’Sell tarafından son 81 dairesi satışa çıkarılan Mashattan’da yüzde 30 indirim, 48 ay vade, yüzde 12 peşinat ve banka kredisiz ara ödeme imkanları sürerken, teslime hazır projede kiralar 1+1’lerde 2.400 TL...

ATM'ler ne kadar kira getiriyor?

TSKB Uzmanı Simge Sevin Aksan: ATM’ler çoğunlukla yaya ve araç girişinin bulunduğu katlarda yer almakta ve bulundukları AVM ortalamasına göre oldukça yüksek birim kiralar ödemektedir.

Asia Park Kartal teslim tarihi! Banka kredisine uygun!

Asia Park Kartal teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirtiliyor. Banka kredisi ile taksitli ödemelerin yapıldığı Asia Park Kartal projesinde 104 konut yer alıyor...

Alara City ne zaman teslim? Banka kredili ödemeler!

Alara City ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredili ödemelerin yapıldığı Alara City Evleri Beylikdüzü projesinde 1+1 ve 2+1 dairelerin hepsi satıldı...

banka atm kiraları Haberi

banka atm kiraları


 


Gerek alışveriş merkezleri kapsamında yer alan ATM’ler, gerekse de sokak mağazacılığı anlamında ATM’ler çoğunlukla yaya ve araç girişinin bulunduğu katlarda yer almakta ve bulundukları AVM ortalamasına göre oldukça yüksek birim kiralar ödemektedir. 


İstanbul çevresinde yer alan illerde ATM kiraları yıllık 4.000 USD seviyelerinde iken, bu rakam İstanbul içindeki AVM’lerde neredeyse 2 katına çıkmaktadır. Alışveriş merkezleri dışında bulunan ATM’ler ise...