28 / 04 / 2024

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Kredi kartı ve ATM kartları 2023'te tarihin tozlu sayfaları arasında kalacak!

Merkez Bankası, Dijital TL Projesi'nin ilk fazı kapsamında Dijital Türk Lirası Ağı'ndaki ilk ödeme işleminin başarıyla tamamlandığını duyurdu. İslam Memiş, konuyla ilgili olarak, "Dünyada kredi kartı ve banka atm kartlarının da tarih olacağı bir yılın bizi beklediğini söyleyebilirim." dedi.



tv100.com yazarı İslam Memiş`in kredi kartı ve banka atm kartlarının tarih olacağını açıkladı.

2023'te çoğu dijital sistemdeki değişikliklerin bizi şaşırtacağını aktaran Memiş,  "Dijital para için hazır mısınız?" başlıklı yazısında "Kripto para piyasaları için yasal düzenlemeler, ülkelerin dijital paralarını tanıtması, insanların deri altı çip kullanması, finans piyasalarının dijitale tamamıyla geçiş yapması gibi bir süreç bizi bekliyor." ifadelerine yer verdi.

Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! 24 saat içinde almak mümkün!İslam Memiş'in yazısına göre; geleneksel alışkanlıkların bittiği, dijital çağın tam uygulanacağı bir yıla hazırlık yapmak gerekiyor.

Ülkelerin dijital paraları hazır ve test aşaması başarılı. Dijital TL’de ilk ödeme başarılı şekilde gerçekleşti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön