18 / 07 / 2024

banka atmleri kirası

banka atmleri kirası

Gayrimenkul sahipleri, 8-30 metrekarelik iş yerlerini 500 lira ile 1500 lira arasındaki bir bedelle bankaların ATM (para çekme makinesi) cihazlarına kiralıyor. ATM'ye kiralık dükkan dönemi...

Ev kirasını elden vermek yasak mı?

Kira gelir vergisinde olası vergi kaçağı suçuna karşın, mükelleflerin tespiti için kiraların banka aracılığı ile ödenmesi gerekiyor. Peki buna göre ev kirasını elden vermek yasak mı? Ev kirası elden de verilebilir mi?

Ev kirasını elden almanın cezası 2015!

Kira bedelini elden ödeme sınırını aşan ödemelerin banka aracılığı ile tahsil edilmesi gerekiyor. Bu kurala uymayan taraflar cezalandırılıyor. Peki, ev kirasını elden almanın cezası 2015 nedir?

İşyeri kirasını elden almanın cezası 2015!

26951 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 268 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği gereğince işyeri kiracılarının ödemelerini banka aracılığı ile yapmaları gerekiyor. Peki, işyeri kirasını elden almanın cezası 2015 nedir?

Ev kirasını elden almak yasak mı?

Gelir Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz mal kiralamalarından elde edilen gelir, vergiye tabi tutuluyor. Bu nedenle kira ücretlerinin banka ile ödenmesi gerekiyor. Peki, ev kirasını elden almak yasak mı?

Ev kirası nasıl ödenir?

İlk defa evini kiraya verenler veya ilk defa bir ev kiralayanlar ev kirasını yasal ödeme şeklinden habersiz olabiliyor. Peki, ev kirası nasıl ödenir? Ev kirası elden ödenir mi? Yoksa banka aracılığı ile ödenmesi zorunlu mu?

Sinpaş Köyceğiz'de banka kredisiz, vade farksız!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükselen Sinpaş Köyceğiz'de banka kredisiz, vade farksız, ara ödemesiz 80 ay taksit olanağı ile ev sahibi olmak mümkün. Sinpaş Köyceğiz'de dairelerin metrekareleri 67 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri, bankacılık düzenlemelerindeki 'köprü banka' kavramına ve sistemin hangi amaca hizmet edeceğine açıklık getirdi. Peki TMSF'nin 'köprü banka' sistemi nasıl işleyecek?

Beyoğlu'nda bir metrekarenin kirası 335 dolar!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre Galataport ve Haliçport projelerinin faaliyet geçmesiyle birlikte Beyoğlu ilçesinde ziyaretçi sayısında da ciddi artış bekleniyor.Beyoğlu'nda bir metrekarenin kirası 335 dolar!

Pendik'te ilk banka şubesi 1952 yılında açılmış!

Yapı ve Kredi Bankası'nın Pendik şubesi 21 Şubat 1952 yılında açılmış. Bankanın İstanbul'da toplam şube sayısı on altıya yükselmiş. Böylece Pendik'te ilk banka şubesi de açılmış.

Yapı Kredi Malta'da banka kuruyor! İlk sermayesi 60 milyon euro!

Yapı Kredi Bankası, yurtdışında daha kapsamlı bankacılık hizmeti sunarak kurumsal ve ticari segmentlerde müşteri tabanını genişletmek amacıyla, ada ülkesi Malta'da 60 milyon euro sermayeli yeni bir banka kurmayı kararlaştırdı...

Yapı Kredi Malta'da banka kuracak!

Yapı Kredi Bankası, yurtdışında daha kapsamlı bankacılık hizmeti sunarak kurumsal ve ticari segmentlerde müşteri tabanını genişletmek amacıyla, ada ülkesi Malta'da 60 milyon euro sermayeli yeni bir banka kurmayı kararlaştırdı.

1950 yılında Mısır Çarşısı'nda bir dükkanın yıllık kirası 1.980 liraymış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1950 yılında Yeni Cami Külliyesinin içerisinde yer alan Mısır Çarşısı'nda iki dükkan kiraya verilecekmiş. Dükkanların yıllık kirası elli bir altın parasına bin 980 liraya kiraya verilecekmiş.

Banka kredisine şirket değil tüketici rağbet gösteriyor!

TCMB ’nin Banka Kredileri Eğilimi Anketi’ne göre, yaz sonunda şirketler kredi konusunda ihtiyatlı davranırken, halkın kredi talebi yükselişe geçti. Taşıt kredilerinde ise kan kaybı sürüyor

banka atmleri kirası Haberi

banka atmleri kirası

Gayrimenkul sahipleri, 8-30 metrekarelik işyerlerini 500 lira ile 1500 lira arasındaki bir bedelle bankaların ATM (para çekme makinesi) cihazlarına kiralıyor. Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Çelik "Bankalar dükkan sahiplerine daha garanti geliyor. Bankalar da buraları ortalama 3 ile 5 yıl arasında tutup 500 lira ile 1500 lira arasında kira ödüyor" dedi.



Posta...