15 / 05 / 2024

banka değiştirmek

banka değiştirmek

Emekli aylıklarına gelen 80’i aşan iki ayrı zammın ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Her ay promosyon miktarını arttırarak güncelleyen bankalar, son başvuruların 31 Ağustos’ta alınacağını açıkladı. İşte, 27 Ağustos 2022 bankaların dağıttığı promosyon miktarı ve son başvuru tarihleri...

Mevduat faizi oranları sorgulama 2024! Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor?

Dün Merkez Bankası faiz kararı belli oldu. Banka 500 baz puan artırarak, mevduat faizlerini de değiştirdi. Mevduat faizleri değişti! Hangi banka, ne kadar mevduat faizi veriyor? Mevduat faizi oranları sorgulama 2024!

Banka banka taşıt kredisi oranları değişti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) perşembe günkü PPK toplantısından sonra faiz ile ilgili bir müdahale yapılmazken, bankaların verdikleri kredi oranlarında değişiklikler yaşandığı kaydedildi. 

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Konut kredisi faiz oranları peş peşe değişti! İşte banka banka yeni oranlar Şubat 2024! 

Şubat ayına girdiğimiz şu günlerde bankalar da konut kredisi faiz oranlarında değişikliğe gitti. Peki hangi bankanın faiz oranı ne kadar oldu?

Kredi faizleri değişti! İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları!

Aralık ayının ortalarına yaklaştığımız şu günlerde pek çok banka da kredi faiz oranlarında değişikliğe gitti. İşte Aralık 2023 konut, taşıt ve tüketici kredisi faiz oranları...

Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! Halkbank, Ziraat, Akbank

Merkez Bankası faiz kararı ardından konut kredisi faiz oranları tekrardan gündem oldu. Faiz oranları peş peşe değişti! 2 milyon TL konut kredisinin aylık ödeme miktarı ayyuka çıktı! İşte banka banka yeni faiz oranları...

Ağustos enflasyonu tüm beklentileri değiştirdi! Bankalar bir bir tahminlerinde revizyon yapmaya başladı!

TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerinin ardından Morgan Stanley, JPMorgan, HSBC ve BofA faiz ve enflasyon tahminlerini yukarı yönlü değiştirdi. Hangi banka enflasyonu yüzde 70 olarak tahmin etti?

Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti! 32 günde 15 bin 991 liraya kadar ek kazanç sağlanıyor!

Bankaların 32 günlük vadeli mevduat hesapları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Ek gelir olarak görülen banka faizleri merak konusu olmaya devam ediyor. Bankaların mevduat hesapları sil baştan değişti. Peki en çok faiz veren banka hangisi? 

Dev banka büyük değişim için tarih verdi! Gram altını olanlar hemen buraya baksın! 12 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın fiyatları, milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bir konu haline geldi. Fiyatlardaki günlük değişiklikler ve uzman yorumları büyük ilgi görüyor. Alman Commerzbank, altının yıl sonu tahminini paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Bankalarda adeta büyük deprem! İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor! İşte banka banka son dakika faiz oranları!

Bankalarda adeta büyük deprem... İhtiyaç kredisi faizleri de değişiyor... İşte banka banka son dakika faiz oranları...

Avrupa Birliği yatırım çekmek için stopaj kurallarını değiştiriyor!

Avrupa Birliği (AB), yatırımları artırmak ve sermaye piyasasını geliştirmek amacıyla stopaj vergisi sisteminde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

Bankaların faiz oranları sil baştan değişti! İşte banka banka en güncel faiz oranları!

İnsanların anlık nakit ihtiyaçları için banklar belirli faiz oranları ile beraber ihtiyaca yönelik kredi fırsatları sunuyor. Her bankada farklılık gösteren oranlar sil baştan değişti. Konut kredisinde yüzde 1.20, 2.15, 3,75 gibi oranlar varken, ihtiyaç kredisinde 1,89 seviyesinden başlıyor.

banka değiştirmek Haberi

banka değiştirmek

Emekliler, maaşlarını en az 3 yıl boyunca aynı bankadan alma taahhüdünde bulunduğunda nakit promosyona hak kazanıyor. Ağustos ayına kadar promosyonlarda tavan tutar 6 bin TL iken, Ağustos ayının sonları itibariyle birçok bankada bu tutar 7 bin 500 TL’yi aştı. Ayrıca emekli akrabasını bankaya getirene de 3 bin TL’ye varan hediye tutar ödeniyor. Böylece toplamda alınan promosyon 10 bin TL’yi aşabiliyor. Birçok banka ise 31 Ağustos 2022 tarihine kadar sürecek olan kampayalarıyla müşteri kazanma yarışına girdi.

Bankalar taban fiyat olarak, 1.500 Türk Lirası’na kadar maaşı olan emeklilere 500 lira, 2 bin 500 liraya kadar aylık alanlara 625 lira, 2 bin 500 liradan yüksek maaş alanlara ise 750 lira promosyon ödüyor. Bazı özel bankalar ise bu fiyatların çok üstüne çıkabiliyor.

Posta Gazetesi’nden...