29 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

Emekli aylıklarına gelen 80’i aşan iki ayrı zammın ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Her ay promosyon miktarını arttırarak güncelleyen bankalar, son başvuruların 31 Ağustos’ta alınacağını açıkladı. İşte, 27 Ağustos 2022 bankaların dağıttığı promosyon miktarı ve son başvuru tarihleri...



Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

Emekliler, maaşlarını en az 3 yıl boyunca aynı bankadan alma taahhüdünde bulunduğunda nakit promosyona hak kazanıyor. Ağustos ayına kadar promosyonlarda tavan tutar 6 bin TL iken, Ağustos ayının sonları itibariyle birçok bankada bu tutar 7 bin 500 TL’yi aştı. Ayrıca emekli akrabasını bankaya getirene de 3 bin TL’ye varan hediye tutar ödeniyor. Böylece toplamda alınan promosyon 10 bin TL’yi aşabiliyor. Birçok banka ise 31 Ağustos 2022 tarihine kadar sürecek olan kampayalarıyla müşteri kazanma yarışına girdi.

Bankalar taban fiyat olarak, 1.500 Türk Lirası’na kadar maaşı olan emeklilere 500 lira, 2 bin 500 liraya kadar aylık alanlara 625 lira, 2 bin 500 liradan yüksek maaş alanlara ise 750 lira promosyon ödüyor. Bazı özel bankalar ise bu fiyatların çok üstüne çıkabiliyor.

Posta Gazetesi’nden Hülya Çaylak’ın haberine göre, promosyon ödemelerinde tavan fiyat 3 bin liraya yakınken, bazı bankalar bu rakamı önce 5 bin liraya, ardından 7 bin 500 liraya kadar yükseltti. Ek promosyon fırsatı da sunan bazı bankalarda bu tutar 8 bin lirayı aşıyor. Öyleki bazı özel bankalarda istenilen şartlar yerine getirildiği takdirde promosyon ödemeleri toplamda 10 bin lirayı aşabiliyor.

Peki, başvuru şartları neler?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön