15 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

Emekli aylıklarına gelen 80’i aşan iki ayrı zammın ardından bankalar promosyon yarışına girdi. Her ay promosyon miktarını arttırarak güncelleyen bankalar, son başvuruların 31 Ağustos’ta alınacağını açıkladı. İşte, 27 Ağustos 2022 bankaların dağıttığı promosyon miktarı ve son başvuru tarihleri...



Emekli promosyonlarında bu iki tarihe dikkat! Elinizi çabuk tutun zaman daralıyor! Son 5 gün…

İŞTE BANKALARIN 26 AĞUSTOS İTİBARIYLA ÖDEDİĞİ RAKAMLAR 

Yapı Kredi: Kampanya kapsamında emekliler, maaşı 1.500 liraya kadarsa 4 bin 850 Türk Lirası, 1.500-2 bin 499 lira arasında ise 6 bin Türk Lirası, 2 bin 500 liradan fazlaysa 7 bin 250 Türk Lirası promosyon kazanıyor. Altmış gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda 100 lira ek nakit ödül kazanan emeklilere, emekli tanıdıklarına referans olduklarında da her bir kişi için 250 lira, toplamda ise 2 bin 500 Türk Lirası’na varan nakit ödül veriliyor. Ayrıca Yapı Kredi müşterisi emekliler, 30 Eylül’e kadar yapacakları 500 lira harcama sonrasında ek 150 lira nakit promosyon daha alabiliyor. Kampanya 30 Eylül’e kadar sürüyor.

ING: Aylık net maaşı 1.500 Türk Lirası’na kadar olan emeklilere 4 bin 650 Türk Lirası, 1.500-2 bin 500 Türk Lirası arasındaysa 5 bin 800 Türk Lirası, 2 bin 500 Türk Lirası’nın üzerindeyse 7 bin Türk Lirası nakit promosyon ödüyor. Ayrıca kampanya kapsamında en fazla 5 emekli tanıdığını getirenlere toplamda 1.250 Türk Lirası’na varan nakit ödül imkanı sunuyor. Kampanya 31 Ağustos’a kadar sürüyor.

QNB Finansbank: Emekli maaşını kendisinden alma sözü veren emeklilere 7 bin Türk Lirası’na varan koşulsuz nakit promosyon kazanma fırsatıyla birlikte emekli yakınını bankaya kazandıran herkese kazandırdıkları müşteri başına 1.000 Türk Lirası sunuyor. Öner-kazan kampanyasından her müşteri üç defa faydalanabiliyor. Böylece 3 kişi getiren emekli toplamda 10 bin Türk Lirası kazanma fırsatı elde ediyor.

Akbank: Maaşını bankadan alanlara 7 bin Türk Lirası’na varan promosyona ek 500 lira chip-para ile birlikte toplamda 7 bin 500 Türk Lirası ödül imkanı sunuyor. Kampanyadan emekli maaşını 31 Ağustos’a kadar bankaya taşıyanlar faydalanabiliyor.

Garanti BBVA: Emekli maaşını bankaya taşıyan emeklilere 7 bin 250 Türk Lirası’ya varan nakit promosyon sunuyor. Üstelik emekli yakınlarını davet eden tüm müşteriler, maksimum 10 kişi olmak koşuluyla her bir yakını için 250 lira yani toplamda 2 bin 500 Türk Lirası nakit ödül kazanabiliyor. Kampanya 30 Eylül’e kadar sürüyor.

Kuveyt Türk: Emekli maaşını taşıyan müşteriler, faizsiz finans prensiplerine uygun olarak 6 bin Türk Lirası’ya varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. Banka, bu kapsamda, 1.500 Türk Lirası’ya kadar emekli maaşı alanlara 4 bin Türk Lirası, 1.500 Türk Lirası ile 2 bin 500 Türk Lirası arasında emekli maaşı alanlara 5 bin Türk Lirası, 2 bin 500 Türk Lirası ve üzeri emekli maaşı alanlara ise 6 bin Türk Lirası tutarında promosyon ödüyor.

İş Bankası: Emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler 5 bin Türk Lirası’na varan promosyon ödemesi kazanıyor. Emekli tanıdığını getiren müşterilere, 500 liraya varan Pazarama MaxiPuan veriliyor. Kampanya 30 Eylül’e kadar geçerli.

TEB: Emekli maaşını TEB’e taşıyarak bankada en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emeklilere 5 bin 500 Türk Lirası’na  varan promosyon veriyor. Promosyona ek olarak emekli yakınını bankaya getirenlere her emekli maaş müşterisi yakını için de 250 lira, toplamda 500 liraya varan nakit ödül sunuluyor.

Emekli promosyonundan sonra sıra memurlara geldi!  Banka promosyonları kökten değişiyor... 10 katına çıkabilir!

Emekli promosyonunda dananın kuyruğu koptu! Tüm emekliler o tarihe kilitlendi! Sakın kaçırmayın...

Emeklilere zam müjdesi! En düşük maaş 11 bin lira mı oluyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön