30 / 06 / 2024

banka kobi destek

banka kobi destek

Bankacılık sektörünün KOBİ kredileri, yılın ilk 6 ayında 193,3 milyar lira artış göstererek 810 milyar liraya dayandı.

Deprem bölgesindeki KOBİ'lerin destek ödemeleri resmen başladı! KOSGEB desteğine başvuran hemen baksın!

KOSGEB'den işletme başına 750 bin TL'ye varan destek ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Deprem bölgesindeki KOBİ'ler için 925 milyon TL'lik finansman aktarılmış oldu. İşte ayrıntılar... 

KOSGEB, KOBİ destek turunda Gaziantep'te faaliyetlerini sürdürüyor

Deprem bölgesinde KOSGEB ve Dünya Bankası iş birliği ile hayata geçirilen "Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı” (GTO) toplantı kapsamında anlatıldı.

Depremden etkilenen KOBİ'lere bir destek de o bankadan geldi! 60 bin Euro ödenecek!

Depremden etkilenen KOBİ'ler için destek ödemeleri gelmeye devam ediyor. KOBİ'lere bir destek de Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) geldi. 

KOSGEB'den KOBİ'lere yaklaşık 1,9 milyar lira destek!

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), 2023 yılının ilk yarısında 27 bin işletmeye yaklaşık 1 milyar 900 milyon TL destek ödemesi gerçekleştirdi.

Selden etkilenen KOBİ'lere sağlanan 'Acil Destek Paketi'nin kapsamı genişletildi!

Selden etkilenen illerdeki KOBİ'ler için sağlanacak "Acil Destek Paketi"nden, Artvin, Bolu, Giresun, Karabük, Kocaeli, Rize, Sakarya ve Trabzon'daki işletmeler de faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Selden etkilenen şehirlerdeki KOBİ'lere Acil Destek Kredisi müjdesi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada selden etkilenen illerdeki KOBİ'lere Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) tarafından 300 bin TL'ye kadar "Acil Destek Kredisi" sağlanacağını açıkladı.

Bu bankadan 240 aya kadar vadeyle ev sahibi olabilirsiniz! Tam 3 milyon nakit destek sağlıyor!

Ev sahibi olmanız bu banka ile 20 yıl süreyle mümkün! Sunulan 3 milyon nakit destek ile hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Bu banka, ödeme kolaylığı ve sunduğu yüksek miktardaki nakit desteği ile ev alma hayalinizi gerçeğe dönüştürecek. 

Deprem bölgesindeki KOBİ'lere 75 bin TL'ye kadar destek müjdesi! Üstelik 12 ay geri ödemesiz!

KOSGEB, deprem bölgesinde imalat sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lerin bakım, onarım, tadilat, malzeme, personel, ham madde, teçhizat, donanım gibi giderlerinin karşılanmasına katkı sağlamak amacıyla 75 bin TL'ye kadar geri ödemeli destek verecek.

Ramazan'dan önce bankalardan jest! Başvurana 11 bin TL destek ödemesi verilecek! O tarihe dikkat

Banka, Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı döneminde artabilecek ihtiyaçlara yönelik olarak 11 bin TL'lik nakit destek kampanyası başlattı. Banka, müşterilerinin kazancına öncelik veren bir anlayışla hareket ederek kampanyayı müşterilerinin önceliklerine göre şekillendirdi.

Yakacak ihtiyacı olanlar banka hesabınızı kontrol edin! Nakit desteğin ikinci kısmı hesaplara yattı!

İhtiyaç sahipli dar gelirli ailelerin banka hesabına yakacak desteği ödemesi yatırıldı. Ülke genelinde birçok belediye destek ödemeleri ile alakalı bilgi vermeye devam ediyor.

KOBİ'ler dikkat! Dev destek yolda

KOSGEB kredilerinden flaş gelişme yaşanıyor. 5 bin KOBİ'ye 10 milyar liralık destek sağlanacak. İşte tüm detaylar...

Acil nakite sıkışanlara hızır gibi ödeme! Bu kişiler 50.000 TL'yi almaya hak kazandı: Banka sonsuz destek başlattı

3 ay ertemeli düşük faizli krediden yararlanmak için son günler hemen almak için tıklayın!!!

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İşte O Banka! Artık 100.000 TL’lik Destek tek SMS ile mümkün! Şartlar ve detaylar haberimizde...

banka kobi destek Haberi

banka kobi destek

Yeni tip koronavirüs salgını, hane halkından esnafa, KOBİ'lerden büyük işletmelere kadar her alanda etkisini gösterdi. Hükümetler ve merkez bankaları, attıkları proaktif adımlar ve geniş politika setiyle salgının ekonomik birimlerin gelir ve nakit akışı üzerindeki olumsuz yansımalarını minimum düzeye indirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türkiye'de salgından en fazla etkilenen kesim olan KOBİ'ler, ülke ekonomisinin de önemli bir kısmını teşkil ediyor. Ülkedeki istihdamın yüzde 75'ini oluşturan KOBİ'ler, cironun yaklaşık yüzde 65'ini, ihracatın yarıdan fazlasını ve ithalatın da 3'te birini gerçekleştiriyor. Tüm bu veriler göz önüne alındığında Türkiye'de ticaretin KOBİ'ler üzerinden yürüdüğü daha net anlaşılıyor.

Salgının tüm dünyaya yayılmasıyla birlikte ülkeler, tarihte benzeri görülmemiş önlemleri devreye soktu. Seyahat kısıtlamaları, fabrikaların üretimlere ara vermesi, mobilitenin asgari seviyeye düşürülmesi gibi sebepler turizm, üretim ve...