25 / 08 / 2024

Banka satış ihaleleri

Banka satış ihaleleri

Türkiye genelinde hizmet veren birçok banka kendilerine ait icralık konutları satılığa çıkardı. Her bütçeye uygun olarak satılan evlerin fiyatı 40 bin TL'den başlıyor. 

Bankalardan yarı fiyatına satılık daireler!

Türkiye genelinde hizmet veren birçok banka kendilerine ait icralık konutları satışa çıkardı. Her bütçeye uygun olarak satılan evlerde 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor.

Bankalardan 10 yıl vadeyle satılık evler!

Bankaların takibe düşen kredi miktarı rekor seviyelere ulaştı. Yaşanan bu olumsuzluk konut stoklarında yükselişe neden oldu. Bankalar ödenmeyen krediler nedeniyle elinde bulunan gayrimenkulleri belirli zamanlarda satışa çıkarıyor.

Bankalardan ucuza satılık evler!

Bankaların takibe düşen kredi miktarı rekor seviyelere ulaşırken yaşanan bu olumsuzluk konut stoklarında da yükselmesine yol açtı...

İki şehirde satılık 10 gayrimenkul! Taksitle arsa ve mağaza fırsatını kaçırmayın!

Aydın ve Aksaray'da yer alan 10 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 6 Ağustos ve 7 Ağustos'ta yapılacak.

Belediyeler iki şehirde tam 39 arsa satıyor!

Manisa ve Kırşehir'de yer alan 39 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 31 Temmuz ve 7 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Belediyelerden iki şehirde satılık 6 arsa!

Sakarya ve Nevşehir'de yer alan 6 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 5 Ağustos ve 6 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

İki şehirde satılık arsa ve iş yerleri! 

Adana ve Yozgat'ta yer alan arsa ile iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 7 Ağustos ve 13 Ağustos'ta yapılacak.

Antalya ve Kırıkkale'de satılık 3 arsa! İmarlı arsa arayanlara müjde!

Antalya ve Kırıkkale'de yer alan arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 7 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. 

Milli Emlak, iki ildeki 6 araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Son dakika Temmuz fırsatı! 

Milli Emlak, Diyarbakır ve Sinop'ta yer alan 6 adet araziyi 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki arazilerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

İki şehirde satılık imarlı arsalar! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Kocaeli ve Muş'ta yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 1 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyelerden iki ilde satılık 7 arsa!

Gaziantep ve Erzurum'da yer alan yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Temmuz ve 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Belediyelerden iki şehirde satılık arsa, arazi, iş yerleri!

Erzurum ve Manisa'da yer alan satılık arsa, arazi, iş yerleri için satış ihalesi düzenleniyor. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta satılık arsa ve arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Banka satış ihaleleri Haberi

Banka satış ihaleleri

Türkiye genelinde kamu ve özel bir çok banka borcunu ödemeyen vatandaşların gayrimenkullerini satışa çıkardı. Takvim'de yer alan habere göre; fiyatları 40 bin TL'den başlayan evler ihale ve açık artırma yoluyla satılacak. Bankaların satılığa çıkardığı evleri satın almak isteyen vatandaşların bankaların internet sitesinden başvuru yapması gerekiyor. 

Bankadan gayrimenkul alınır mı?

Bankaya borcu olan vatandaşların evleri ipotek edildikten sonra borçlarını ödememesi nedeniyle evleri bankalar tarafından haciz edilir. Aldığı krediyi ödemeyen vatandaşın taşınması bankaya verilir. Banka da evi satarak borcu tahsil eder. Değer kaybeden ev zaman içerisinde uygun fiyat ile satılıyor. 

Avantajları neler?

Emlakçı olmadığı için komisyon ödenmesi gibi bir durum yaşanmaz. Ayrıca evin değeri de azaldığı için daha düşük fiyattan satın alma gerçekleşmiş olur. Taşınmazların değeri piyasa koşullarına göre belirlenir. Evin...