18 / 07 / 2024

bankalar kapanacak mı

bankalar kapanacak mı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), tarafından açıklama geldi. Açıklamaya göre bankalar artık uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığı ile müşteri kabul edebilecek.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Kentsel dönüşüm seferberliğine tüm kamu bankaları ve yüklenici firmalar dahil olmalı" dedi.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Bankalardan yüzde 75 mevduat faizi teklifi! Duyan inanamadı

Merkez Bankası’nın geçen hafta yaptığı faiz artırımı kararının ardından, bankalar 3 aylık vadeli mevduat faizlerini yüzde 57’ye çıkardı. Gazeteci Barış Esen, bazı bankaların müşterilerine yüzde 75 faiz teklif ettiğini duyurdu.

Emekliler müjde! Banka banka promosyon kampanyaları yenilendi! 

Şubat ayı itibari ile emekli promosyon kampanyaları da yenilendi. Buna göre, bankalar emekli müşterileri için promosyon rakamlarını tek tek yenileyerek duyurdu.  

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kentsel dönüşüm açıklaması: Kamu bankalarından destek bekliyoruz!

İBB iştiraki KİPTAŞ'ın Genel Müdürü Ali Kurt, "İstanbul Yenileniyor" kapsamındaki çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi ve başvuru sayılarını, yapılan çalışmaları aktardı. Kurt, kamu bankalarından destek beklediklerine dikkat çekti. 

Kentsel dönüşüm kredisi nedir, hangi bankalar verir?

Kentsel dönüşüm kredisi, Afet riski altındaki yapıların dönüştürülmesini öngören “6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun” kapsamındaki kredilerdir. Peki, Kentsel dönüşüm kredisini hangi bankalar veriyor? İşte detaylar...

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elinde nakit parası olanlara yeni kazanç kapısı! Tüm bankaların vadeli mevduat faiz oranları sil baştan değişti!

Türkiye'deki pek çok banka, ekim ayında vadeli mevduat hesaplarına sağlanan faiz oranlarında güncellemeler yapıyor. Vadeli mevduat hesapları, yatırımcılar için güvenli ve karlı bir yatırım fırsatı veriyor. Peki, en yüksek faiz veren bankalar hangileri? İşte, 90 bin TL'nin 32 günlük kazancı...

Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? Sıfır faizli kredi veren bankalar hangileri? 10 bin TL ve 15 bin TL'yi...

Bazı bankalar ara ara faizsiz kampanya gibi fırsatları müşterilerine sağlıyor. Peki, Faizsiz kredi veren bakanlar var mı? 10 bin 15 bin TL 0 faizli kredi veren bankalar hangileri? İşte detaylar.

Özgür Demirtaş Merkez Bankası'nı kibar şekilde uyardı: Dolara müdahale etmeyin!

Ekonomist Özgür Demirtaş geçtiğimiz hafta açıklanan Merkez Bankası faiz kararı ile ilgili açıklamalarda bulunarak ''Bankalar dolara müdahale etmesin'' dedi. 

Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti! Emekliler hemen bu rakama bakın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank merakla beklenen yeni emekli promosyonunu açıkladı. Akbank yeni emekli promosyonuyla tüm bankaları ezdi geçti...

Bugün bankalar açık mı? 30 Ağustos kargolar çalışıyor mu? PTT açık mı?

Türkiye, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı coşkuyla kutlamaya hazırlanırken, resmi tatilin etkileri de birçok alanda hissedilecek. 101. yıl dönümü olan bu özel günde, bankalar, kargolar ve PTT'nin çalışma durumları merak konusu oldu. İşte 30 Ağustos 2023 Çarşamba günüyle ilgili önemli bilgiler...

Bankalar hemen adımı attı. Mobil uygulamalardan acil olarak kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat Kanunu'nun bitirilmesinin ardından bankalardan da adım gecikmedi. Bankalar mobil uygulamalarında acil bir adım attı.

bankalar kapanacak mı Haberi

bankalar kapanacak mı

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bankalardaki sistem değişti ve yeni karar duyuruldu. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), bankaların uzaktan kimlik tespiti yaparak mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla müşteri kabul edebileceğini duyurdu.

A Haber'de yer alan habere göre; Türkiye Bankalar Birliği tarafından, yapılan düzenlemenin 1 Mayıs 2021 itibarıyla yürürlüğe gireceği bildirildi. 

Banka müşterisi olmak veya hesap açtırmak isteyen kişiler için açıklama  geldi. Yeni düzenleme ile,banka müşterisi olmak isteyen kişiler için uzaktan kimlik tespiti yapılacak, mobil cihazlar ve bilgisayarlar üzerinden müşteri kabul edilebilecek.

TBB'den uzaktan banka hesap açılışına ilişkin yapılan açıklamada, Bankalar tarafından Kullanılacak Uzaktan Kimlik Tespiti Yöntemlerine ve Elektronik Ortamda Sözleşme İlişkisinin Kurulmasına İlişkin Yönetmelik 1 Nisan 2021 tarih ve 31441 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Uzaktan banka müşterisi olmak veya hesap açtırmak isteyen kişilerin bilgilendirilmesi amacıyla...