29 / 04 / 2024

Bankalar Türkiyedeki gayrimenkulleri

Bankalar Türkiyedeki gayrimenkulleri

Bankalar, Türkiye'nin farklı noktalarında bulunan gayrimenkullerini satışa çıkardı. Aktif büyüklükte ilk 10'a giren bankaların satışa çıkardığı mülklerin değeri 976 milyon. Satışa sunulan mülkler arasında fabrika, vila ve bağ var

Fitch Ratings'ten Türk bankalarına deprem raporu!

Fitch Ratings, Türk bankalarının depremin etkilerini değerlendirdiği bir rapor yayınladı. Raporda belirtildiği üzere, afetin vurduğu bölgelerde bankaların riski sınırlı ve notlarının etkilenmesi olası görünmüyor. 

SSK, Bağkur, 4C, EYT'lilere bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!

EYT'lilerin oyuna dahil olması bankaların promosyon kampanyalarını ateşledi. SSK, Bağkur, 4C, EYT'liler bankalar keseyi açtı! Resmen havalara uçacaksınız 9.200 TL geri ödemesiz para verecek!..Banka banka emekli promosyonları...

Bütün bankalar resmen peş peşe açıkladı! İşte çılgına çeviren promosyon tutarları

Faizsiz, deprem kredisi paketleri duyuruldu! Bankalar deprem kredi paketlerini açıkladı. Depremde mağdur olmuş vatandaşların rağbet ettiği haberin detayları araştırılıyor. Peki Hangi bankalar deprem kredisi veriyor? Kredi bedelleri ne kadar?

Ziraat Bankası efsane bir kampanyayla geri döndü! Bu kampanyayla tüm bankalar suspus oldu!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından olan Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanyaya katılanlara 500 lira hediye edileceği duyuruldu.

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…

Bankalar son dönemde neden çok daha fazla tüketici kredisi veriyor? İşte yanıtı!

Son dönemde patronların “kredi vermiyorlar” diye şikayet ettiği bankalar, iş dünyasına kredi vermezken, neden tüketici kredilerini artırdı? İşte yanıtı…

Ticari krediler hız kesti, bankalar tüketicilere yöneldi. Mevduatta yeniden faiz yarışı başladı!

Merkez Bankası’nın aldığı makro önlemler nedeniyle bankalar ticari kredilerde frene basarken, tüketici kredilere ağırlık vermeye başladı. Sektörde bir taraftan da mevduat faizlerinde yeniden tırmanışlar gözleniyor.

Türk bankaları tehlikede! Risk uyarısı yapıldı! İşte detaylar!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu olan Fitch Ratings, Türk bankaları ile ilgili bir rapor yayımladı. İşte detaylar!

Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 326 milyar 432 milyon 283 bin TL'si konut!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Mevduat bankalarındaki tüketici kredilerinin 326 milyar 432 milyon 283 bin TL'si konut...

Kredi pazarında neler oluyor? İşte bankaların taşıt kredisinde yeni şartı!

Gazeteci Erdal Sağlam, Mesele Ekonomi kanalında yaptığı haftalık değerlendirmede bankalar, krediler ve piyasalarda neler olduğuna dair edindiği bilgileri paylaştı.

Tüketici kredilerinde yeni dönem! Bankaların keyfi uygulamaları son bulacak

Bankaların kredi kullandırırken tüketiciye yönelik keyfi uygulamalarına son verecek düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı. Düzenlemeyle kredi kullanan aleyhinde uygulamalara son verilecek.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

Bankalar Türkiyedeki gayrimenkulleri Haberi

Bankalar Türkiyedeki gayrimenkulleri

Bankalar portföylerinde yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı. Türkiye'nin farklı noktalarında uygun koşullarda mülk sahibi olmak isteyenler için çeşitli fırsatlar sunan bu operasyonun hacmi milyar lirayı aşıyor. İmpo İmar ekiplerinin yaptığı araştırmaya göre, sadece aktif büyüklüğünde ilk 10 sırada yer alan bankaların satışa çıkardığı gayrimenkullerin toplam bedeli yaklaşık olarak 976 milyon lira seviyesinde bulunuyor. 


10 banka 5 bini aştı 

Bazı bankaların portföyünde binli sayılarla ifade edilecek miktarda mülk yer alırken, sadece 10 bankanın satışa sunduğu mülk sayısı 5 binin üzerine çıkıyor. Sözkonusu mülkler arasında 10 milyon liralık fabrika, 5 milyon liralık villa gibi tek kalemde büyük hacimler oluşturabilecek gayrimenkullerin yanı sıra 4 bin liralık arsa, 5 bin liralık bağ gibi küçük ölçekli mülkler de bulunuyor. Bu dağınık ve yüklü gayrimenkul operasyonu son...