07 / 05 / 2024

bankaların satılık gayrimenkulü

bankaların satılık gayrimenkulü

RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, kurumların sahip oldukları atıl ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin değerlendirilmesi için son dönemde birçok başvuru aldıklarını ifade etti.

Sakarya'daki satılık dükkan fiyatları Taksim'i geçti! Fiyatlar dudak uçuklatıyor!

Sakarya Uzunçarşı'daki dükkanların satılık fiyatları görenleri hayrete düşürdü. Taksim'de bir dükkanın metrekare fiyatı 123 bin lirayı bile geçmezken, Sakarya'daki dükkanlar 141 bin liradan satılıyor. 

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiracı cama satılık ilanı astırmama hakkına sahip mi? Kiracılı ev satılırsa ne olur? 

İstanbul'da yaşanan bir ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığı, 'Kiracının satılık ilanı asılmasına izin vermeme hakkı var mı? Ev sahibi evi satarsa kiracı evi boşaltmak zorunda mı?' sorularını gündeme getirdi. İşte hem ev sahiplerini hem kiracıları ilgilendiren o soruların yanıtları...

Bankalardan 100 bin TL'ye satılık daireler!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Türkiye İş Bankası stoklarında bulunan evleri uygun fiyata ev sahibi olmak isteyenler için satışa çıkarıyor.

Bankalardan 135 bin TL'ye satılık konutlar!

Ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların satılık ev ilanlarını inceleniyor. Ziraat Bankası stoklarında bulunan evleri uygun satışa ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için satışa çıkarıyor.

Bankalardan sudan ucuza satılık evler!

Ev satın alacak vatandaşların bankaların satılık konutlarını araştırmaya devam ediyor. İşte bankalar tarafından satışa sunulan satılık konutlar...

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsam İnşaatçılık Gayrimenkul Oto Galeri Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aydın tarafından kuruldu.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

İcradan ucuza satılık gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu'nca icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanlarını inceliyor. İcradan satışa sunulan gayrimenkuller ile yatırımcılara kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor.

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Bodrum'da 8.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla'ya bağlı Bodrum sınırları içerisinde yer alan Gökçebel Köyü Kızılburun mevkiideki zeytinlik niteliğindeki gayrimenkul icradan satılıyor..

bankaların satılık gayrimenkulü Haberi

bankaların satılık gayrimenkulü

Son dönemde birçok kurumdan atıl durumda bulunan ya da ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin değerlendirilmesi yönünde danışmanlık talebi aldıklarını ifade eden RE/MAX Türkiye Kurumsal Gayrimenkul Direktörü Özdemir Çetin, RE/MAX Türkiye’nin 260’tan fazla ofisi ve 3 bin 500’e yakın gayrimenkul danışmanıyla çok sayıda banka ve kurum adına bu mülklerin satışına danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi. 


Çetin, kurumların atıl ve ihtiyaç fazlası mülklerinin satışı ile hem nakit ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade etti. Çetin, "Bu tür mülklere zaman içinde üçüncü şahıslar tarafından çeşitli zararlar verilebiliyor, ilerleyen zamanda bu mülklerin satışı imkansız hale gelebiliyor" dedi.


Çetin, konut projesi geliştiren firmalardan sonrası stok ve 2. el çalışmalarında çok sayıda işbirliği talepleri aldıklarını söyledi. Çetin, "Projelerin tesliminden sonra birlikte yönetilmesi gereken stok ve 2. el satışları için profesyonel yaklaşımımızla,...