30 / 04 / 2024

barçın şişli

barçın şişli

Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki 43 bin metrekarelik Trump Towers AVM'de açtı. İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin daha bulunduğu bildirildi...

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Halk GYO Şişli Binası'nın 2023 yılı değeri 152 milyon 556 TL!

Halk GYO'nun Şişli Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 152 milyon 556 TL oldu.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Halk GYO'dan 350 milyon TL'lik dev satış! Şişli Dikilitaş'taki binanın tapu devri tamam! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Şişli'deki Dikilitaş binasının satışını gerçekleştirdi. İşte ayrıntılar...

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Halk GYO Şişli binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Şişli binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Şişli binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Halk GYO Şişli binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Şişli binasının takdir edilen piyasa değeri 28 milyon TL oldu. Gayrimenkulün tamamının aylık toplam KDV hariç kira değeri 143 bin 500 TL olurken, KDV dahil toplam satış değeri 33 milyon 40 bin TL oldu. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

barçın şişli Haberi

barçın şişli
Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki Trump Towers AVM'de açtı. 43 bin metrekarelik alışveriş merkezinde Adidas, Nike, Reebok, Converse, New Blance, Asics, Speedo, Arena gibi markaların en yeni kolleksiyonları tüketicilere sunulacak.  İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin bulunduğu bildirildi.


Milliyet...