30 / 04 / 2024

barçınspor şube

barçınspor şube

Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki 43 bin metrekarelik Trump Towers AVM'de açtı. İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin daha bulunduğu bildirildi...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

İmar barışında yanlış beyan uyarısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Faruk Çolak, imar barışı başvurularıyla ilgili "Henüz başvurmayanlar elini çabuk tutsun özellikle beyanını yanlış yapanlar bir an önce düzeltmek için harekete geçmeli'' dedi.

İMO Başkanı Gökhan Çeliktürk’ten imar barışı açıklaması!

İmar barışından yararlanma süresinin Haziran ayı sonuna kadar uzatıldığını hatırlatan İMO Gaziantep Şube Başkanı Çeliktürk, "Herkesin yasal sınırlar içerisinde bu haktan faydalanmasını istiyoruz." diye konuştu.

Ruhsatsız yapıların sahiplerine imar barışı çağrısı!

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Faruk Çolak, imar barışı uygulaması kapsamında vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Çolak, yurttaşların bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

İmar barışında başvuruların yüzde 80'i hatalı!

Türkiye'deki 31 milyon ruhsatsız ve kaçak yapıyı ilgilendiren imar barışı uygulaması için başvurular devam ediyor. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Ali Faruk Çolak, uygulama kapsamında yapılan başvuruların yüzde 80'inin hatalı yada yanlış olduğunu söyledi. 

Malatya'da imar barışı anlatıldı!

Malatya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından imar barışı hakkında Asrin İş Adamları Derneği(ASRIAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açacak!

İstanbul, Eskişehir, Ankara gibi büyük şehirlerde şubeleri bulunan Leman Kültür Cafe Kocaeli'nde şube açmaya hazırlanıyor. Erdoğan Karataş ve Hayri Erdoğan’ın işletmesini üstlendiği Leman Kültür Cafe, cafe-bar konseptinde 600 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi açıldı!

Öztaha Turizm Taşımacılık Havacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Fındıkzade Şubesi, Barış Toprak Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Molla Gürani Mahallesi, Fındıkzade Sokak'ta açıldı.

Barçınspor, İstanbul'daki 4'üncü mağazasını Akasya AVM'de hizmete açtı!

İstinyepark, Trump AVM ve Gaziosmanpaşa Cadde'den sonra Anadolu Yakası'ndaki Akasya AVM'de Nike Shop ile hizmet vermeye başlayan Barçınspor'un 400 metrekarelik mağazasında 16 kişilik ekip görev yapıyor.

Barçınspor Akasya AVM'de mağaza açtı!

İstinyepark, Tmmp AVM ve Gaziosmanpaşa Cadde'den sonra Anadolu Yakası'nın en prestijli projesi Akasya AVM'de 4. şubesi Nike Shop ile hizmet vermeye başlayan İzmirli Barçınspor'un 400 metrekarelik mağazasında 16 kişilik ekip görev yapıyor.

Barçınspor 33. şubesini Trump Towers AVM'de açtı!

Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki 43 bin metrekarelik Trump Towers AVM'de açtı. İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin daha bulunduğu bildirildi...

barçınspor şube Haberi

barçınspor şube
Spor perakende sektörünün İzmirli güçlü markası Barçınspor 33. Şubesini İstanbul Şişli-Mecidiyeköy bölgesindeki Trump Towers AVM'de açtı. 43 bin metrekarelik alışveriş merkezinde Adidas, Nike, Reebok, Converse, New Blance, Asics, Speedo, Arena gibi markaların en yeni kolleksiyonları tüketicilere sunulacak.  İstanbul'da Barçın'ın üç şubesinin bulunduğu bildirildi.


Milliyet...