05 / 05 / 2024

Barış Aydın proje

Barış Aydın proje

4 Mart Salı günü JW Marriott Hotel’de düzenlenecek toplantıda Çankaya’da hayata geçireceği projeleri anlatacak olan AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, “Çankaya’da değişim belediyeciliğinin anayasasını açıklayacağız” dedi.

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

TOKİ Aydın projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 228 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aydın projesi için yeni tarih açıklandı. İşte TOKİ Aydın projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği! 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın!

TOKİ Aydın 2023 projesi için son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 228 konutluk yeni proje için hemen bu tarihe bakın...

TOKİ'den Aydın'ın o ilçesine 228 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'da 228 konutluk yeni proje hayata geçirecek. Projede ayrıca 3 dükkan ve 1 cami de yer alıyor.

TOKİ'den Aydın Nazilli'ye 139 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Nazilli'de 139 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

TOKİ Aydın Çine kura sonucu 30.12.2021!

TOKİ Aydın Çine kura sonucu 30.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Aydın Çine kura sonucu 30.12.2021 ve proje detayları...

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020!

TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Aydın İncirliova kura sonucu 03.12.2020 ve proje detayları...

Barış Aydın proje Haberi

Barış Aydın proje


AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın, projelerini kamuoyuna açıklıyor. 4 Mart Salı günü JW Marriott Hotel’de düzenlenecek toplantıda Çankaya’da hayata geçireceği projeleri anlatacak olan Barış Aydın, “Çankaya’da değişim belediyeciliğinin anayasasını açıklayacağız” dedi.


Çankayalıların belediyecilik hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade eden Aydın, gerçekleştireceği projelerle ilçenin mahrum kaldığı hizmetlere kavuşacağını belirtti.


Yaklaşık 2 buçuk yıldır Çankaya’nın sorunları ve çözüm yolları üzerine çalışma yaptıklarını söyleyen Barış Aydın, açıklayacağı projelerle toplumun her kesiminin faydalanacağını kaydetti.


Aydın, şunları söyledi:


“Çankaya ne yazık ki 25 yıldır iyi yönetilemiyor. Ama artık değişim zamanı geldi. 30 Mart’ta Çankaya bu kez değişime, aydınlık geleceğine oy verecek. Çankaya’da laf ve slogan üretenlerin değil hizmet üretenlerin seçim kazandığı yeni bir dönemi başlatıyoruz. 4 Mart Salı günü geniş bir katılımla projelerimizi Çankayalılara sunacağız. Projelerimizi...