17 / 05 / 2024

barış can yıldız eid inşaat yatırım

barış can yıldız eid inşaat yatırım

Ortadoğu'da büyük projeler yürüten EID İnşaat Yönetim Kurullu Başkanı Bora Can Yıldız, MEED Middle East Iraq Infrastnıcture Conference'ta dünyanın önde gelen şirketlerin yöneticilerine seslenerek, Irak'ta yatırım yöntemlerini anlatacak..

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Mimarlar Odası'nın Yıldız Sarayı'ndaki binası meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Yıldız Sarayı Dış Karakol Binası'nın Mimarlar Odasına tahsisinin iptaline ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Azmüsebat Çelik'in Yıldız Holding'e devredilmesine onay!

Bünyesinde tıraş bıçağı üretim şirketi Derby'yi de barındıran Azmüsebat Çelik, Yıldız Holding'in oldu. Rekabet Kurulu, Azmüsebat Çelik’in Yıldız Holding tarafından devralınmasına onay verildiğini duyurdu.

Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesi!

Toplam 397 adet daireden meydana gelen Yıldız Park Modern Gaziosmanpaşa projesinde vitamin bar, yüzme havuzu, otopark, spor alanları, fitness center, bay ve bayanlar için 2 sauna, güvenlik, çocuk oyun alanı bulunuyor...

Taner Yıldız: Enerji barışa akacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ekonomik Forumu’nda konuştu.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye’nin enerjiyle alakalı bütün kalemlerini barıştan yana kullanacağını belirtti.

DKY İnşaat Deniz Yıldızı daire fiyatları!

İçinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerini barındıran ve teslimlerinin 2016 yılında yapılması planlanan DKY İnşaat Deniz Yıldızı daire fiyatları...

Deniz Yıldızı projesi!

DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen ve 173 konutu bünyesinde barındıran Deniz Yıldızı projesinin teslimleri 2014 yılında yapılacak. Projede; 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Taner Yıldız: Özelleştirmedeki gecikme canımı sıktı!

Taner Yıldız “Özelleştirmedeki sarkma işi, açıkçası canımı sıktı. O takvimin bozulmadan gitmesi programı daha olumlu etkileyecekti. Enerjinin aktörleri şu anda bir takım sıkıntılar yaşıyorlar” dedi.

Bora Can Yıldız Türkiye'yi Birleşmiş Milletler'de temsil edecek!

EİD İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız, New York'ta bulunan BM merkezinde Dünya Enerji Günü Panelinde ana konuşmacı olarak yer alarak Türkiye'yi temsil edecek..

Bora Can Yıldız kimdir?

EİD İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı olan Bora Can Yıldız kimdir? Bora Can Yıldız inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Bora Can Yıldız bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Bora Can Yıldız: Irak 2.5 milyon konut inşa edecek yatırımcı arıyor!

EİD İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız Altyapı Konferansında konuşmacı olarak Türkiye'yi temsil etti. Yıldız, "Irak'ta önümüzdeki dönem 2.5 milyon yeni konuta ihtiyaç var' dedi...

Bora Can Yıldız: Irak'ta altyapı yatırımları artırılacak!

Bora Can Yıldız "Irak'ta önümüzdeki dönem 2.5 milyon yeni konuta ihtiyaç var. Irak hükümeti 2016 yılına kadar yeni konut yapımı için 36 milyar dolar bütçe ayrıldı" dedi...

TOKİ Kuzey Yıldızı konutlarından acı anılar!

Samsun Canik'i 4 Temmuz gecesi vuran sel felekati 14 can aldı. 5'i, 450 haneli TOKİ Kuzey Yıldızı konutlarının bodrum katlarında oturanlar oldu

barış can yıldız eid inşaat yatırım Haberi

barış can yıldız eid inşaat yatırım

GENÇ girişimci Bora Can Yıldız, 'MEED Mıddie East Iraq Infrastnıcture Conference'ta dünyanın önde gelen şirketlerin yöneticilerine seslenerek, Irak'ta yatırım yöntemlerini anlatacak. Yıldız'ın Yönetim Kumlu Başkanı olduğu EID İnşaat, Ortadoğu'da 200 milyon doları aşan projeleri yürütüyor. Arap ülkelerinde yer almak için sermayenin yeterli olmadığına işaret eden Yıldız, "Burada etkin olma gayretine giren global şirketler, bölgenin ve Irak'm yapısını anlamaya odaklamvor. 5 senedir Ortadoğu, Irak ve Basra körfezinde başarılı faaliyetlerde bulunduk. Şu aşamada bu tecrübelerimizi şirket CEO'lanna ve bürokratlara anlatacağız." dedi. Ortadoğu'da 700 eleman istihdam eden Prn inşaat ın uluslararası arenada büyük saygınlığı olduğunu Yıldız, "Uluslararası şirketlere Ortadoğu'da iş yapma dinamiklerini anlatacağız. Irak'taki uluslararası tecrübelerimizi yine uluslararası şirketler ve yatırımcılarla paylaşacağız" diye konuştu. 


Haber MERKEZİ 


Ankara Ticari...