15 / 05 / 2024

barış dumankaya kredi faiz indirimi

barış dumankaya kredi faiz indirimi

İnşaat sektöründeki faiz indirimi beklentisine yönelik değerlendirmede bulunan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. .

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

İnşaat sektörünün gözü düşük faizli kredide! Kredi muslukları açılırsa sektör canlanacak!

Konut satışlarının geçtiğimiz seneye göre yüzde 50 düştüğünü dile getiren Sirius Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, sektörün hareketlenmesi için uygun faizli kredi imkanı sunulması ve KDV oranlarında düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi.

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Kredi Yurtlar Kurumu 2022 ücretlerine yüzde 80 zam! Yurt ücretleri ne kadar oldu?

Üniversite öğrencilerinin geçtiğimiz sene barınma ihtiyaçlarına tam olarak yanıt veremeyen Kredi ve Yurtlar Kurumu 2022 ücretlerine zam yapıldı. Söz konusu zamlar sonrası yurt ücretleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Bu kişiler TOKİ'den faizsiz kredi alabilecek!

Milli Mücadele, Kore Savaşı ya da Kıbrıs Barış Harekatına katılan Türk vatandaşlarına; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından faizsiz olarak kredi verilmesi için kanun teklifi verildi.

Kredya, bünyesinde 540 milyon TL kredi hacmini barındırıyor!

Bireysel kredi yönetim platformu olan Kredya’ bugüne kadar 250.000’den fazla kullanıcı tarafından tercih edildi. Önemli değerlendirmelerde buiunan Kredya CEO’su Murat Çetinkaya," Konut kredisi kullanmayı düşünen veya kredi ödeyen herkes Kredya'dan faydalanabilir" dedi...

İmar barışında taksit imkanı!

İmar barışı ödemeleri için süre uzatıldı. 10 milyon 250 bin vatandaşın başvuru yaptığı uygulama ile devletin kasasına 22 milyar 900 milyon lira girdi. İmar Barışı'na gelen yenilikle birlikte kamu bankaları bedeli ödeme için kredi fırsatı sunuyor.

İmar barışında peşinatı olmayana kredi imkanı!

İmar barışı ödemeleri için son 10 günün içine girildi. İmar barışı için peşinatı bulunmayan vatandaşlara bankalar yüzde 1.55’den başlayan faiz oranları ile imar barışı konut kredisi kullandırıyor.

İmar barışına kredi desteği!

Yaklaşık bir senedir devam eden İmar Barışı başvuruları bu hafta sona eriyor. İmar Barışı başvuru süresinin tekrar uzatılmayacağı vurgulanarak son tarih 15 Haziran olarak duyuruldu.

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...

TEB’den imar barışına özel kredi desteği!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ‘İmar Barışı’ kampanyasına katılmak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken vatandaşlar için yüzde 1.99’dan başlayan faiz oranlarıyla kredi verecek.

barış dumankaya kredi faiz indirimi Haberi

barış dumankaya kredi faiz indirimi
Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası inşaat sektöründeki faiz indirimi beklentisine yönelik değerlendirmede bulunan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya faizlerin konut alımında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Dumankaya şunları söyledi: "Faiz indirimi sektöre bir nebze nefes aldırsa da sektörün daha fazla faiz indirimine ihtiyacı var. Sektörün kârlılığını sürdürebilmesi açısından kredili satışların artması şart. Konut stok sayısı artıyor. Bu stokların eritilmesi için güçlü bir talep yaratılması lazım. Talebi artması için de faizin düşürülmesi...