23 / 07 / 2024

Barış Mehmet Ak

Barış Mehmet Ak

Obay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulhamit Kavalcıoğlu, Barış Mehmet Ak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

'Çiftçilerin arazilerinden emlak vergisi alınmasın' önerisi!

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçiler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arazilerden emlak vergisi alınmamasını söyleyen Doğan, Ziraat Bankası çiftçi kredisinin de iki katına çıkarılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklamalar...

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Çiftçiye peş peşe yeni hibe çağrısı! Detaylar belli oldu! Hemen bakın!

Deprem felaketinin yaşandığı illerde tarımsal faaliyetlerin de ciddi anlamda sekteye uğradığını söyleyen Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman’da traktör başta olmak üzere çiftçiye çok daha fazla destek olunması gerektiğini belirtti.

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçakara İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mehmet Akçakara tarafından kuruldu.

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caddeist Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Barış Bıçak ve Bora Keçelioğlu tarafından kuruldu.

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

İmar barışı ile 7.2 milyon kaçak yapı ruhsatlandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen imar barışı kapsamında  7.2 milyon kaçak bağımsız yapıya ruhsat verildiği ortaya çıktı. İmar affı için yapılan 3 milyon başvurudan ise 25 milyar TL gelir elde edildi. 

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nak Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 330 bin TL sermaye bedeli ile Nurbay Akıncı ve Mehmet Akıncı ortaklığında kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Başakşehir Şahintepe'de imar barışı mağduriyeti!

Başakşehir Şahintepe'de "İmar Barışı"ndan faydalanan vatandaşlar, bölgenin riskli alan ilan edilmesi sebebiyle evlerini terk etmeye zorlandıkları için tepki gösterdi...

Barış Mehmet Ak Haberi

Barış Mehmet Ak

Obay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulhamit Kavalcıoğlu, Barış Mehmet Ak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım'da kuruldu. 


Obay Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, mozaik şap fayans kalebodur sıva alçı dış cephe iç cephe izolasyon boya ve badana cephe kaplamaları yapmak   ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...