04 / 05 / 2024

Barış Ömer Uludağ

Barış Ömer Uludağ

ERZ Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ömer Uludağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da atih, İskenderpaşa Mahallesi, Dolap Caddesi'nde kuruldu.

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Barış Manço'nun ofisi aylık 20 bin TL'ye kiralık!

Sabah gazetesi yazarı Ömer Karahan bugünkü yazısında Barış Manço'nun ofisinin kiralık olduğunu yazdı. İşte Karahan'ın o yazısı...

Ömer Ünal kaçak binalar için turizm belgesi mi aldı?

İddialara göre Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, yaptığı kaçak binalar için önce turizm belgesi aldı, daha sonra da imar barışından faydalanmak için 100 bin TL’ye yakın para yatırarak yasal hale soktu. 

İmar barışına rekor başvuru İzmir'den!

İmar barışı uygulamasına İzmir'den rekor başvuru geldi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak son verileri açıkladı. Albayrak, “Yaklaşık 1 milyon 500 bin başvuru alındı. Devletin kasasına 1 milyar 867 milyon lira girdi” diye konuştu.

İmar barışında sorunlar çözülüyor!

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk, imar barışıdaki usul ve esaslardaki değişikleri yorumladı. Ertürk, sorunlara çözüm getilrildiğini açıkladı.

Düzce'de imar barışı konuşuldu!

Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Ömer Cihangir ve Harita Mühendisleri Onur Kaymak ile Bilgehan Kıy, köy muhtarlarına İmar Barışı hakkında bilgi verdi. 

Tekirdağ'da İmar Barışı gündemde!

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasının (TTSO) ev sahipliğinde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya TTSO Başkanı Cengiz Günay, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak katıldı.

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arnavutköy Hz. Ömer Kuran Kursu açıldı!

3. yıl önce temeli atılan Hz Ömer Kuran Kursu, hayır severlerin yardımı ve Arnavutköy Belediye’sinin desteğiyle tamamlandı. 100 öğrenci kapasiteli kurs, içerinde yatakhane, öğrencilerin faydalanacağı sosyal alanlar ve konferans salonu barındırıyor.

Mersin Barış Parkı yenileniyor!

Akdeniz Belediyesi, Şevket Sümer Mahallesi’nde bulunan Barış Parkı’nı yenilemek için çalışmalara başladı. Çalışmalar kapsamında Barış Parkı’nın zarar gören çevre duvarı yıkıldı ve içine yeni yürüme yolları eklendi.

İMSİAD üyesi Ömer Kumova'dan İnşaat Mühendisliği öğrencilerine tavsiyeler!

İMSİAD Üyesi Ömer Kumova, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileriyle biraraya geldi. Ömer Kumova, inşaat mühendisi adaylarına, kendi bilgi birikimlerine yatırım yapıp, işlerin sürekli takipçisi olmaları konusunda öneride bulundu.

ERZ Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ERZ Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ömer Uludağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da atih, İskenderpaşa Mahallesi, Dolap Caddesi'nde kuruldu.

Kentpark AVM'nin Porsche Cayman S'i sahibini buldu!

Markaların Kenti Kentpark, yılın en büyük kampanyasıyla yine çok konuşuldu. Kentpark&Porsche 2013-2014 sezonundaki sürprizi, 2013 model Porsche Cayman S’in bu yılki asil talihlisi Ömer Uludağ oldu...

Barış Ömer Uludağ Haberi

Barış Ömer Uludağ
ERZ Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Ömer Uludağ tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


ERZ Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşa edebilir veya...