21 / 05 / 2024

Barış Şimdi Hareketi

Barış Şimdi Hareketi

Barış Şimdi Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 2 bin 300'den fazla yeni konut inşasını onayladığını açıkladı...

EYT’liler muradına erdi! Şimdi sırada 'Kademeli Emeklilik' için ‘2000’lere Adalet’ hareketi başladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi çok sayıda çalışanı mutlu ederken, sadece bir gün veya 1-2 yıl farkla emekliliği kaçıranlar için bu durumdan şikayetçi. EYT’lilerin ardından şimdi de ‘2000’lere adalet’ sloganı ile emeklilikte adalet arayanların hak arayışı başladı.

İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

Yeni imar barışı için resmen nefesler tutuldu. İmar barışı bekleyenler dikkat! İmar affı geliyor mu? Şimdi bu son dakika detaylarına bakın! 2023 imar affı...

İmar barışı için yatırılan para geri alınabilir mi?

İmar barışından yararlanmak isteyen yüz binlerce kişinin yapı kayıt belgeleri mevzuata aykırı olması nedeniyle iptal edildi. Peki imar barışı iptal edilenler şimdi ne yapacak? İmar barışı için yatırılan para geri alınabilir mi? İşte tüm merak edilenler...

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

İsrailli insan hakları kuruluşundan hükümetin Batı Şeria'da yeni konut planına tepki!

İsrailli insan hakları kuruluşu Peace Now (Barış Şimdi), İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında olan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşa etme planına tepki verdi.

İsrail'den Batı Şeria'da 2 bin 300'den fazla yasa dışı konuta onay!

Barış Şimdi Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 2 bin 300'den fazla yeni konut inşasını onayladığını açıkladı...

İmar barışı fırsatçıları şimdi de ‘bungalov’ dikti!

'İmar Barışı' ile 31 Aralık 2017'den önceki yapılara af getirileceği belirtilen uygulamayı fırsat bilen kişiler şimdi de yaylalarda bungalov ev inşa etmeye başladı.

Netanyahu döneminde Batı Şeria'da 20 bin yasa dışı yerleşim inşa edildi!

Barış Şimdi İnsan Hakları Örgütü (Peace Now), Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimleri hakkında bir rapor yayınladı. Rapora göre; Binyamin Netanyahu'nun İsrail başkanlık koltuğuna oturduğu yıldan beri Batı Şeria'da yasa dışı 20 bine yakın konut inşa edildi. 

Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor!

İstanbul Sarıyer'de imar barışına başvuru yağıyor. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar "Sarıyer'in en önemli sorunu mülkiyet meselesiyli. 50-60 yıllık sorundu. Şimdi vatandaşların yüzü gülüyor" diye açıklama yaptı. 

Doğu Kudüs’te Filistinliler'in evleri tahliye ediliyor!

Doğu Kudüs’ün Şeyh Cerrah Mahallesi'nde Filistinli bir ailenin evi, Yahudi yerleşimcilere verilmek için boşaltıldı. İsrailli sol eğilimli insan hakları kuruluşu Barış Şimdi Hareketi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

İsrail Batı Şeria'da 153 yeni konut inşa edilecek!

İsrail'deki Şimdi Barış Hareketi Genel Sekreteri Yariv Oppenheimer'in yaptığı açıklamaya göre, İsrail hükümeti Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 153 yeni konut inşasını onayladı.

Ajda Pekkan kafe-lokanta-bar zinciri kuruyor!

Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Ajda Pekkan, artık midelerine de hitap edecek. Ünlü yıldız, şarkıcılık moda tasarımı, yazarlık derken şimdi de yeme-içme işine el attı. Posta'nın haberine göre, Pekkan 'Ajda' adıyla kafe-lokanta-bar zinciri kuracak.

Esenyurt Barış Life Evleri'nde 100 bin TL'ye! 10 bin TL peşinat!

Barış Yapı'nın Esenyurt'ta hayata geçirdiği Barış Life Evleri'nde daire tiplerine göre fiyatlar 100 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor...

Barış Şimdi Hareketi Haberi

Barış Şimdi Hareketi

İsrailli sivil toplum kuruluşu Barış Şimdi Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 2 bin 300'den fazla yeni konut inşasını onayladığını duyurdu. 

Barış Şimdi Hareketi tarafından yayımlanan raporda, İsrail Savunma Bakanlığı'na bağlı ilgili birimin Batı Şeria'da 2 bin 342 yeni yasa dışı konut inşasını onayladığı açıklandı.

Barış Şimdi Hareketi'nin raporunda, İsrail'in bu yıl Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerine 8 bin 337 yeni konut inşasına onay verdiği, bu rakamın geçen yıl 5 bin 618 olduğu anımsatıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Raporda, bu yıl inşasına onay verilen konut sayısında geçen yıla oranla yüzde 50 gibi ciddi bir artış olduğuna dikkat çekildi. Raporda, Donald Trump'ın 2017 yılının Ocak ayında ABD'de Başkanlık koltuğuna oturmasından...