06 / 05 / 2024

barış yapı apartmanı nerede

barış yapı apartmanı nerede

Barış Yapı, Barış Life 1 ve 2’den sonra şimdide Barış Yapı Apartmanı’nı hayata geçiriyor. Tamamı 2+1 olmak üzere toplam 20 daireden oluşan projede fiyatlar 120 bin TL’den başlıyor. Proje satışlar 1 ay sonra başlayacak…

Kaçak yapılara sigorta yapıldı! 

Doğal Afet Sigortalar Kurumu’nun (DASK) verilerine göre; imar barışı yapı kayıt belgesi alınan kaçak yapıların sigortalandığı ortaya çıktı.  

İmar barışı kapsamında Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İmar barışı kapsamında, Bursa'da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Daha önce elektrik ve su aboneliği sorunlarını çözdüğümüz bu tür taşınmazların doğal gaz meselesindeki zorlukları da inşallah yakında aşıyoruz." dedi...

İmar barışı 2019 hesaplaması nasıl yapılır?

Türkiye'deki 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmek adına başlatılan imar barışında başvuru dönemi devam ediyor.  Başvuruların 6 ay uzatıldığı imar barışında 15 Haziran'a kadar müracaat yapılabilecek.

İmar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

Geçtiğimiz sene gündeme gelen İmar barışı 2019 yılı itibariyle başvuru süresi uzatıldı. Peki imar barışı başvuru işlemi nasıl yapılır?

Denizli’de imar barışına 117 bin 613 başvuru yapıldı!

Denizli’de ‘imar barışı’ uygulamasına 117 bin 613 başvuru geldi. Başvurular sonucunda 271 milyon 251 bin 894 TL ödeme yapıldı. 

Gemlik'te tek katlı kafe için imar barışı başvurusu yapıldı!

Bursa Gemlik'te önünde sundurma bulunan tek katlı kafe için, '3 katlı yapı' gibi gösterilip imar barışı başvurusu yapıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Gemlik Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ’da imar barışında 158 milyon TL ödeme yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Tekirdağ İl Müdürlüğü, il genelinde imar barışı kapsamında oluşturulan yapı kayıt belge sayısının 27 bin 817 olduğunu ve bu çerçevede alınan ödeme tutarının 158 milyon 641 bin 328 TL olduğunu belirlendi. 

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar yıkıldı!

Büyükçekmece'de imar barışını suistimal eden yapılar tek tek yıkıldı. Büyükçekmece ilçesi Eskice köyünde belirlenen 18 kaçak yapının yıkımı gerçekleşti.

İmar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi bedeli 31 Aralık tarihine kadar ödenebiliyor. Peki, imar barışında taksitlendirme yapılıyor mu?

İmar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı!

Başvuruların Haziran 2018 itibari ile alınmaya başlandığı imar barışına Bursa'dan 400 bin başvuru yapıldı. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı...

Kaş'ta imar barışı ile kaçak yapı inşa edildiği iddiası mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde imar barışı gerekçesiyle birçok kaçak yapı inşa edildiği iddiasını meclis gündemine taşıdı...

İmar barışına başvurduktan sonra ne yapılır?

İmara aykırı yapı sahipleri imar barışı başvurularını 31 Aralık 2018 tarihine kadar yapabiliyor. Peki imar barışına başvurduktan sonra ne yapılır?

Eyüpsultan'da imar barışını suistimal eden kaçak yapılar yıkılıyor!

Eyüpsultan'da "İmar Barışı"nı suistimal eden kaçak yapıların yıkımları gerçekleştirilmeye başlandı. Eyüpsultan Belediyesi tarafından Pirinççi Mahallesi'ndeki kaçak yapılar yıkıldı.

barış yapı apartmanı nerede Haberi

barış yapı apartmanı nerede

Barış Yapı, Barış Life 1 ve Barış Life 2 projesinden sonra şimdi de Barış Yapı Apartmanı  projesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Esenyurt’ta Mehter Çeşme Mevkii’nde hayata geçirilen Barış Yapı Mehter Çeşme projesinde toplam 20 daire yer alıyor. 


Tamamı 110 metrekare 2+1 dairelerden oluşan Barış Yapı Apartmanı 2 projesinde dairelerin ortalama 120 bin TL’den satışa sunulması planlanıyor. 


1 ay sonra inşaatın tamamlanarak resmi olarak satışa çıkması planlanan Barış Yapı Apartmanı 2’de banka kredisi ile konut sahibi olunabilecek. Projede satışlar yüzde 25 peşin kalanı banka kredi şeklinde gerçekleşecek. 


Barış Yapı Apartmanı 2 iletişim

Telefon: 0212 699 57 57

Web Adresi: www.barisyapi.com.tr


Şengül...