15 / 05 / 2024

Barnathan Apartmanı otel projesi

Barnathan Apartmanı otel projesi

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Avrasya Apartman Otel İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Apartman Otel İşletmeciliği Limited Şirketi Bahçelievler'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Sahır Mohammed Rasul Mulla tarafından kuruldu.

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Barnathan Apartmanı 5 yıldızlı otel olacak!

Nar Yatırım, Barnathan Apartmanı'nın özgün kimliği koruyarak rezidans ve butik otel olmak üzere projelendirdi. Beş yıldızlı otel olarak planlanan Barnathan'ı da Merroddi markasıyla işletecekler. 

Seda Sayan Cihangir'deki otel projesinden vazgeçti!

Dokuz yıl önce Cihangir’de bir apartman satın alan Seda Sayan, otel yapmak istediği mülkün tarihi eser statüsünde olduğunu öğrenince, projeden vazgeçti.

Trabzon Yomra Residence Otel açıldı!

Trabzon’un Yomra İlçesi yeni Oteline kavuştu. Açılışı yapılan Yomra Residence Otel; Otel King Süit apartman ve Queen Süit Apartman olarak iki farklı seçenekte 12 süitten oluşuyor.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

1984 yılında Laleli THK apartmanları 480 milyona onarılacakmış!

1984 yılında Türk Hava Kurumu'nun Laleli'deki apartman ve dükkanlarının restorasyon 480 milyon liraya ihale edilmiş. Ülkemizde toplu konutun ilk örneği olan apartmanlar restore sonrasında ''apartman-otel'' tarzında yenilenecekmiş.

Okay Otel İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Okay Otel İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ali Okay Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Flora Sitesi, Çiğdem Apartmanı, Ataşehir'de kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu'nun otel inşaatı komşularını rahatsız etti!

Kenan İmirzalıoğlu oyunculuktan kazandığını emlak piyasasında değerlendiriyor. Özellikle Taksim-Cihangir'de gayrimenkule yatırım yapan Kenan İmirzalıoğlu bu bölgede otel yaptırmak için apartman almıştı. Mahallede yaşayanların bu durum hiç hoşuna gitmedi.

Müteahhidin oteli ve apartmanı yıkıldı ama evi sapasağlam!

7.2 şiddetindeki depremde yıkılan binalar arasında bulunan otel ve öğretmenlerin öldüğü Erişen Apartmanının müteahhidi İzzet Erişen, açıklamalarda bulundu

İstanbul Vakıflar şžişli 'de butik otel yaptırıyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü şžişli Meşrutiyet Mahallesi 'ndeki   Samanyolu ve Operatör Raif Sokak 'ta yer alan eski eser kagir apartman niteliğindeki vakıf kültür varlığını, butik otel yapılması şartıyla ihaleye çıkardı

Barnathan Apartmanı otel projesi Haberi

Barnathan Apartmanı otel projesi

İstanbul'un ilk beş apartmanından biri olan Barnathan Apartmanı, Galata'nın mimari açıdan dönüşümüne olanak tanıyan 1882 tarihli yapı şartnamesine uygun olarak mimar Charles Maruletto tarafından tasarlanmıştı. Dönemin yenilikçi apartman tarzı yaşam biçimine uygun olarak 1893'te inşaatı tamamlanan Barnathan Apartmanı, Galata bölgesinin en seçkin konutlarından biri olageldi. O tarihlerde "Grande Rue de Pera" yani bugün bilinen adıyla istiklal Caddesi Yüksek Kaldırırda doğru devam ettiği için Barnathan'ın cephesi İstanbul'un bu en itibarlı caddesine bakıyordu. Bu nedenle Tımarcı Sokak boyunca uzanan cephesine ayrı bir özen gösterilmiş, balkonlarına klasik "Fransız Balkonu" tarzı işlemeler yansıtılmıştı.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, bina bir dönem bilişim sektöründe Escort Computer markasıyla fırtına gibi esen İbrahim Özer ve Toshiba Aytaç unvanlı Aytaç Biter'in ortak olduğu Nar Yatırım tarafından satın...