29 / 07 / 2024

bartın dolar kampanyasına destek

bartın dolar kampanyasına destek

Bartın’da bir emlak firmasının sahibi Murat Yıldırım Türkiye’de devam eden dolar bozdurma kampanyasına destek olmak için dolar yatırımlarını bozdurup gayrimenkule yatırım yapan vatandaşlardan daire satışlarında komisyon almayacaklarını söyledi.

Altın, dolar, konut , arsa ve mevduatta yıl sonuna kadar neler olacak? Uzmanı açıkladı

Birbiri ardına açıklanan ekonomik verilere göre yatırımcı yönünü belirlemeye çalışırken gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, altın, dolar,  konut ve arsada bundan sonra olacakları açıkladı.

Chery'den son 2 gün uyarısı! Hem 2024'ün 4. kampanyası hem de Omoda 5  Tiggo, ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan ve satışlarını her geçen gün daha da artıran otomotiv devi Chery, yılın 4. kampanyasını da duyurdu. Hem Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları hem de yeni kampanya detayları otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı...

Chery'den 2024'ün 2. kampanyası da geldi! Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları şaşırttı!

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan otomotiv devi Chery, yeni yılın ikinci kampanyasını da duyurdu. Chery'nin remi internet sitesinde paylaşılan listeye göre Tiggo, Omoda 5 ve Tiggo 7 Pro'nun fiyatları yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenleri de şaşırttı.

Türkiye Hazır Beton Birliğinden indirim kampanyasına destek! Birliye üye kuruluşlar yüzde 5 indirim yapacak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) yaptığı son dakika açıklamasında "Cumhuriyetimizin 100. yılında halkımızın ve devletimizin yanındayız" başlıklı fiyat indirme kampanyasına destek verdiğini açıkladı.

Bakan Bolat açıkladı! Çimentoculardan bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek geldi...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama doğrultusunda çimentocuların, bakanlığın fiyat indirim kampanyasına destek verdiklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

Altın, dolar ve euro... İslam Memiş olacakları peş peşe açıkladı! Rüzgar değil resmen fırtına geliyor! 

İslam Memiş altın, dolar ve euro ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Piyasalarda olacakları peş peşe açıklayan Memiş fırtınanın kopacağı tarihleri açıkladı.

Dolar fırtınasına geri sayım başladı! Bugün dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL? Canlı döviz fiyatlarına hemen bakın!

23 Ağustos Çarşamba günü, halk dolar ve euronun güncel kurlarını öğrenmek için büyük bir ilgi gösteriyor. Peki, bugün dolar ve euro ne kadar, kaç TL? 23 Ağustos Çarşamba günü dolar ve euro ne kadar, kaç TL?

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Dolarda fırtına koptu, hemen bakın! Dolar, euro, sterlin ne kadar? 5 Temmuz 2023 döviz kurlarını görenin aklı çıktı!

Bugün, 5 Temmuz 2023 tarihinde, döviz kurlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar, "Bugün dolar kaç TL?" "Dolar/TL kuru şu an ne kadar?" "Euro ve sterlin kaç TL?" gibi soruların yanıtlarını merakla araştırdılar. İşte son dakika dolar, euro, sterlin kuru...

Vestel Retro 4 Gözlü Fırın alana seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim kampanyası başladı!

Vestel, hem geçmişe özlem duyan hem de evine solo fırın almayı düşünen kişilere özel SF 8400 Retro Düş Mavisi 4 Gözü Gazlı Solo Fırın’ı üretti. Aynı zamanda, düzenlediği kampanya kapsamında seçili 2’li ürün alımına 1750 TL indirim sağlayacağını duyuran Vestel, solo fırının teknik özelliklerini de pa

Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

Elinde belli bir birikimi olan yatırımcılar en çok kazandıracak yatırım aracını araştırıyor. Altın, dolar, euro ve gümüş... İslam Memiş yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Pür dikkat bakın!

bartın dolar kampanyasına destek Haberi

bartın dolar kampanyasına destek

Bartın’da bir emlak firmasının sahibi Murat Yıldırım Türkiye’de devam eden dolar bozdurma kampanyasına destek olmak için dolar yatırımlarını bozdurup gayrimenkule yatırım yapan vatandaşlardan daire satışlarında komisyon almayacaklarını söyledi.


Yıl bazında inşaat sektörünün Türkiye ve Bartın’da ki durumunu değerlendiren emlak firması sahibi Murat Yıldırım rakamsal verilerde paylaştığı açıklamasında, “2016 yılı sonu itibariyle Bartın’da 2 bin 500 civarında konut el değiştirmiş olacak. 2015 yılında konut alım satımı bu rakamlara yakındı. Netice itibariyle iyi bir yıl geçirdik. Şu an müteahhitlerin elinde bitmiş daire çok fazla yok. İnşaat halinde olan daireler var ve projeden satışlar gerçekleşiyor. Alıcı talebi ise oldukça fazla şu anda Bartın’da bin üzerinde daire bitmiş olsa hemen satılacak durumda. Çok fazla daire arayan vatandaşımız var. Her gün bizlere yüzlerce müşteri geliyor...