18 / 05 / 2024

Bartın-Kurucaşile tüneli

Bartın-Kurucaşile tüneli

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın-Kurucaşile karayolunda üçüncü tünelin yapımına başlandığını bildirdi. Tunç, Bartın-Kurucaşile Karayolunun 1 milyarlık yatırım olduğunu belirterek, yüksek maliyeti olan bu yatırımın tamamlanması için büyük gayret gösterdiklerini belirtti.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Yeni Zigana Tüneli yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yarın hizmete açılacak olan Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon lira, akaryakıttan 180 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 272 milyon lira tasarruf sağlanacağını söyledi.

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçenler Trendyol cüzdan hediye çeki kazanıyor

Geçiş zamanı ve geçiş sıklığınıza göre kişiye özel indirimler, kampanyalar, çekilişler ve eğlenceli oyunlar sunan ödül programı ZIP ile Avrasya Tüneli’nden geçişleriniz hediyelere dönüşsün. Hemen Avrasya Tüneli’nin mobil uygulamasını indirin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın – Kurucaşile Yolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıkanları eleştirdi

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli yarın açılıyor!

Elazığ ile Malatya'nın ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 5 bin 155 metre uzunluğundaki "Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli"nin açılışı yarın Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek. 

ODTÜ Tüneli Projesi’ne yürütmeyi durdurma kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Melih Gökçek ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yönetiminin 2017 yılında protokolünü imzaladığı ‘ODTÜ Tüneli Projesi’ hakkında yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

ODTÜ Tüneli'ne yürütmeyi durdurma kararı!

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek ile Ortadoğu Teknik Üniversitesi yönetiminin Bilkent Şehir Hastanesi'ne ulaşımın sağlanması amacıyla 2017'de yapım protokolünü imzaladığı ODTÜ Tüneli Projesi durduruldu.

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yeni Zigana Tüneli Avrupa'nın en uzun tüneli olacak!

Trabzon ile Gümüşhane arasında yapılan yeni Zigana Tüneli’nin yüzde 52'si tamamlandı. Avrupa’nın en uzun tüneli olacak projenin 2020'de tamamlanması planlanıyor.

Gerede Tüneli'nin inşaatı tamamlandı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara'nın su sorununu çözecek Gerede Tüneli'nin inşaatının tamamlandığını açıkladı. Pakdemirli, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yakın zamanda bu tüneli açacağız' diye konuştu.

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

Bartın-Kurucaşile tüneli Haberi

Bartın-Kurucaşile tüneli


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav ve Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ile birlikte inşaatı devam eden Bartın-Kurucaşile-Cide Karayolu çalışmalarını yerinde inceleyerek, gece vardiyasında çalışan işçilere kolaylıklar dilediler.


Kurucaşile Yolunda üçüncü tünelin inşasına da başlanarak 100 metre ilerlendi

Milletvekili Tunç beraberinde İl Başkanı Hüseyin Manav ve Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın ile birlikte, müteahhit firmanın şantiye yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra, delme çalışmalarına başlanan T3 tünelinde incelemelerde bulundular. Burada gece vardiyasında çalışan işçilerle de görüşen Tunç ve Manav, işçilere çalışmalarında kolaylıklar dilediler.


Kurucaşile yolu 1 milyarlık yatırım

İncelemelerin ardından Bartın-Kurucaşile Karayolunun 1 milyarlık yatırım olduğunu belirterek, yüksek maliyeti olan bu yatırımın tamamlanması için AK Parti hükümeti olarak büyük gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili Tunç; Bu güne...