20 / 05 / 2024

bartın valiliği biyogaz tesisi

bartın valiliği biyogaz tesisi

Bartın Valiliği, biyogaz tesisleri kurulabilmesi amacıyla il genelindeki hayvansal atık miktarını tespit edecek. Vali Azizoğlu konu ile ilgili açıklama yaptı..

İstanbul Valiliği açıkladı! İstanbul'daki yağış ve fırtınanın bilançosu açıklandı!

İstanbul Valiliği, megakentte dün etkili olan şiddetli sağanak yağışlar ile fırtınada bir  kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını açıkladı. İstanbul'da yaşanan fırtına sebebi ile sel, su baskınları ağaç devrilmesi gibi birçok olumsuzluk yaşandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntılar

Son Dakika! İstanbul Valiliği'nden flaş açıklama: Sarı alarm verildi!

İstanbul Valiliği, İstanbul'da beklenen sağanak yağışların olumsuz etkilere neden olabileceği uyarısında bulundu. İşte detaylar...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

7 soruda TOKİ Bartın Sosyal Konut Projesi 2022! Bartın ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, dün öğle saatlerinde heyecan ile beklenen yüzyılın projesi için açıklamalarını yaptı. Peki, TOKİ 2022 Bartın’da kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Bartın Sosyal Konut Projesi detayları...

İstanbul Valiliği'nden su baskını mağdurlarına konutlar için 5 bin lira, iş yerleri için 10 bin lira nakit desteği! 

İstanbul Valiliği, Esenyurt ilçesinde yağıştan zarar gören konutlar için 5 bin TL, iş yerleri için 10 bin TL yardım ödemesinin yapılmaya başlandığını açıkladı.

Bize böyle teşvikler lazım! Sigarayı bırakanlara çeyrek altın verilecek...İşte başvuru detayları

Bilecik Valiliği’nden örnek davranış. Valilik sigarayı bırakanlara çeyrek altın verecek. İşte detaylar…

İzmir Valiliği'nden deprem konutları açıklaması!

İzmir Valiliği, şehirde 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremin ardından 7 proje alanında inşa edilecek konutlara ilişkin bütün planların yapıldığına ve hiçbir vatandaşın hak kaybına uğramayacağına vurgu yaptı.

bartın valiliği biyogaz tesisi Haberi

bartın valiliği biyogaz tesisi

Bartın Valiliği, biyogaz tesisleri kurulabilmesi amacıyla il genelindeki hayvansal atık miktarını tespit edecek.


Vali Seyfettin Azizoğlu, makine mühendisi Faruk Papila’nın Gölbucağı Mahallesi’nde kurduğu biyogaz sistemini inceleyerek, çalışma hakkında bilgi aldı ve hayvan dışkısından elde edilen gazı ateşledi. 


Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 60 milyar dolarlık ithalatla ülkenin en önemli sorunlarından birinin enerji olduğunu söyledi.


Enerji ihtiyacının en azından yarısının ülkedeki kaynaklarla karşılanması halinde 30 milyar doların yatırıma dönüştürülebileceğine dikkati çeken Azizoğlu, şöyle konuştu:


"Bu 30 milyar dolar yatırımla, ülkenin birkaç senede gelebileceği noktayı düşünün. Onun için sizi burada kendi çabanızla kurduğunuz sistem nedeniyle takdir ediyorum, tebrik ediyorum. Az da olsa, küçük de olsa bunlar büyük hizmettir. Ülkemizde doğal kaynaklarımızı, imkanlarımızı kullanarak enerji kaynaklarımızı çoğaltmak zorundayız. Hayvancılık yapılan evlere biyogaz tesisi kurabilir miyiz, bunun...