06 / 05 / 2024

Bartında projeler

Bartında projeler

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamada, ''Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Deprem odası çözümü için başvurularım!

Araştırmacı-Yazar Bülent Ağaoğlu, "Deprem odası çözümü için başvurularım" başlıklı yazısında "Deprem güçlendirme, deprem odaları konularında projeler geliştirilmesi, deprem odaları konusunun bütün yönleriyle değerlendirilmesi talebini kaleme aldı. İşte Ağaoğlu'nun o yazısı...

100 günlük eylem planında gerçekleştirilemeyen projeler mecliste!

Bakanlığın 100 günlük eylem planında yer almasına rağmen gerçekleştirilemeyen projeler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Emlak Bankası'nın en önemli vazifesi, sosyal konut üretmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yatırımların önemi hakkında konuştu. Kurum, "Emlak Katılım Bankasını hayata geçirdik. Emlak Katılım Bankasının en önemli vazifesi sosyal konut alanında projeler üretmek'' dedi.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Mega projeler TBMM Genel Kurulu'nda konuşuldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, bakanlığının bütçesi ile ilgili konuştu. Tuhan, bütçe kapsamında yer alan dev projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası bugün itibariyle başladı. Peki Emlak Konut erken ödeme kampanyasında hangi projeler var?

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var?

Nef ev değiştirme kampanyasında hangi projeler var? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Sur Yapı yeni kampanyasını geçtiğimiz günlerde başlattı. Peki Sur Yapı 5'i bir yerde kampanyasında hangi projeler var?

Bartında projeler Haberi

Bartında projeler

Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılandığı, sorunsuz alt ve üst yapıya sahip, geleceğin Bartın’ı için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. Kentin, ticaret ve turizm anlamında önemli bir zenginliği olan Bartın Irmağının turizme ve su sporlarına kazandırabilmesi için öncelikle kanalizasyondan kurtarılması gerekmekteydi. Bu amaçla çalışma başlatan belediyemiz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği ile birlikte yürüttüğü proje sürecini başarı ile takip ederek son aşamasına getirdi 28 Ağustos 2013 tarihinden itibaren Bartın’da fiilen doğal gaz kullanımına başlanmıştır. Bartın’da bugün itibariyle 5 bin konut doğal gaz kullanabilecek durumda olup, yaklaşık 2 bin abone dcğal gaz kullanmaktadır. Kentin temel sorunlarından ilan su sıkıntısını da kalıcı şel-clde çözmek içinde uzun araştırma ve uğraşlarımız nUtftı Bartın’a 11 kilometre mesafede Çayır Köyünde brjfduğumuz, ayn bir hat ile...